![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Pasitikrink savo žinias Simpsons Aš 8 / 10 ![]() Citata:
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| 9 / 10! ![]() Aš turėjau atspėti, dauguma iš jų, nors ..
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 / 10, bet aš atspėti dauguma tų
| |||
| |||
| Tas pats, tik mąstymo "Jei aš būčiau scriptwirter, kuri bus labiausiai įdomi linijos?"
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Taip, tiksliai, allthough kai, jei ne garsas teisę (tie gavau klaidingą akivaizdžiai lol) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8 / 10
| |||
| |||
| 3 / 10. Haha aš atspėti visus juos ir aš laimingas dėl 3 iš jų |
|
| |||
| |||
| 10/10 |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Family Guy, Simpsons, ir South Park! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | Kovas 21, 2009 07:41 |
| Klaidos kodas, kai bandote paleisti online game | bangwhosnext | Windows "operacinės sistemos | 1 | 28 sausis 2009 06:26 |
| Family Guy vs Simpsons vs American Dad Vs Futurama | SirStukings | Off Topic Discussion | 14 | Lapkritis 22, 2007 09:33 |
| Flash žaidimas labai kietas, labai įdomus | mrlangnhang | PC & konsolės Žaidimai | 4 | 22 rugsėjis 2007 18:57 |
| Temos įrankiai | |
| |