![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тестирајте ваше знање симпсонс Имам 8 / 10 ![]() Куоте:
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 9 / 10! ![]() ја је да погодите већина њих ипак ..
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 / 10, али нисам погодити већину тих
| |||
| |||
| Исти само размишљам "Ако су били сцриптуиртер, што би био највећи забавни лине?"
__________________ "Зашто су чинили [пс3 Танак] штапа са НЛО слетање на правоугаоник изгледа" --- Нилаы Пател; Енгадгет Проески. 160 |
|
| |||
| |||
| Да, тачно, аллтхоугх неке ако није звук десно (оне очито сам криво лол) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8 / 10
| |||
| |||
| 3 / 10. хаха ја погодити све их је и сам срећан на 3 од њих |
|
| |||
| |||
| 10/10 |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Фамилы Гуы, Тхе Симпсонс, Соутх Парк &! | КаноакаВирус | Офф Топиц Дисцуссион | 8 | 21 март 2009 07:41 |
| Шифра грешке при покушају покретања игре онлине | бангухоснекст | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28 јануар 2009 06:26 |
| Фамилы Гуы вс Тхе Симпсонс вс Америцан тата вс Футурама | СирСтукингс | Офф Топиц Дисцуссион | 14 | 22 новембар 2007 09:33 |
| Фласх игра врло цоол, врло забаван | мрлангнханг | ПЦ & конзоле Игре | 4 | 22. сеп 2007 18:57 |
| Тхреад Тоолс | |
| |