![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Тестування знань Simpsons Я отримав 8 / 10 ![]() Цитата:
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| 9 / 10!! ![]() Я повинен був здогадатися сам з них, хоча ..
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 7 / 10, але я думаю, більшість з цих
| |||
| |||
| Те ж, тільки мислення "Якби я був scriptwirter, яка буде найбільш видовищний лінію?
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Так, точно, allthough деякі, якщо не звуком права (ті, які я отримав, очевидно, неправильним LOL) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 8 / 10
| |||
| |||
| 3 / 10. Haha я здогадався, всі з них, і мені пощастило на 3 з них |
|
| |||
| |||
| 10/10 |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Family Guy, The Simpsons, South Park &! | KanoakaVirus | Off Topic Discussion | 8 | 21 березня 2009 07:41 |
| Код помилки при спробі запустити онлайн-ігри | bangwhosnext | Операційні системи Windows | 1 | 28 січня 2009 06:26 |
| Family Guy Vs The Simpsons Vs American Dad Vs Futurama | SirStukings | Off Topic Discussion | 14 | 22 листопада 2007 09:33 |
| Flash ігри дуже круто, дуже весело | mrlangnhang | PC & консоль Gaming | 4 | 22 вересня 2007 18:57 |
| Різьба Інструменти | |
| |