![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg и IV бен играя тази игра за известно време сега, без проблеми. до 2nite както и стартира играта я инсталирана актуализация (няма информация) качват на сървър и започва да свири тече бързо и много по-добри резултати, но сега аз имам някакъв проблем графики (отпечатате екрана по-горе) Както виждате има някои цветни линии и те крояч на обувки наистина бързо произволно пъти .. изглежда е, когато се движи бързо и когато се хвърлят граната линии следват го и когато избухва, вместо дим има линии и дърветата на играта са бита на червените синьо др върху тях. , когато на прокълни дърветата са зелени ![]() играта е ДЕН НА поражението (парна сметка) Няма промени в моята hardwere IR водачите, така мисля, че беше обновяване на играта eney идеи?
|
| |||
| |||
Нито един коментар .. аз обикновено получите 1, дори ако мнение казва аз имам никакъв представа Това е първата за мен
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S преместени към източника 2007 двигател, не е тя? Имате ли тези проблеми, по никакъв друг източник 2007 игра? (HL2: E2, tF2, портал)? Каква графична карта имаш и си вървят в DX9c или DX8?
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитат:
Аз съм използвайки DX7 nvidea GeForce mx420 Той е работил перфектно наред с DOD през изминалите години, без екран проблем .. Аз не притежават източника 2007 игри ... те няма да се движат по моя COMP. те изискват висока спецификационен. и работа с моя Dell измерение 4550, Това е трудно да надстроите графична карта. |
|
| |||
| |||
| Като на същия проблем, плюс някои. Тя започва веднага след Палермо актуализация. Цветни линии, кубове вместо дим, кубове, когато пожар. Не е лесно да се играе с. Имам GeForce 4 MX 420, както и, също така, когато натоварването DOD, тя казва, че аз трябва да се актуализира моята драйвери за видео карти, което съм сторил. намерите всички решения? |
|
| |||
| |||
| endersshadow кубове .. същото тук моята графична карта iag сила един, но не сте сигурни за модела, така аз арго ъпгрейд ми драйвери за нея, но играта казва, че трябва да актуализирате драйверите .. там е едно добро нещо за този проблем .. , когато някой използва дим граната аз мога да ги видя в него, като дим е линии за мен ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хвани копие на Еверест Начало тук и това трябва да се идентифицират Garaphics вашата карта за вас.
| |||
| |||
| Благодаря ти за това IV инсталирани драйвери и ми също се актуализира директни х още същия проблем, а не като лошо Цитат:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Е, DOD: S преместена над с куп Източник 2007 ефекти, които изглеждат да са outpaced вашата графична карта. Нищо не можеш да направиш много, но се надявам за шофьори.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Благодаря, че ни не:) този abit глупости като ние плащат сметките за добра работа му братята ми не мина Все още си плячка за игри
__________________ |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Син екран / графична карта Проблем Помощ | cwaddell27 | Лаптопи, Mobiles & текст | 14 | 21 Feb 2009 06:43 |
| Арго променя звука схема Vista (отпечатате екрана) | pete21 | Звук, Тонколони & MP3 Плейъри | 2 | 3 Feb 2009 04:26 |
| Моля помогнете как да отпечатате екрана цяло Opera или Netscape прозорец XP. | Mohi212 | Мултимедия & Codecs | 4 | 27 Дек 2008 15:21 |
| Трябва да се актуализира моята графична карта | Черна магия | Графика на карти & Монитори | 1 | 29 Дек 2007 11:46 |
| Печат на екрана функция | VJH | Digital Imaging & Принтери | 7 | 7 Декември 2007 16:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |