![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg dobře iv bin hrát tuto hru na chvíli hned bez problémů. Do 2nite jak jsem začal až ve hře je nainstalována aktualizace (bez info) vybral server a začali hrát běží rychleji a výkon mnohem lepší, ale teď mám nějaký problém, grafika (tisk obrazovky výše) jak vidíte, je tam nějaké barevné linky a clickerem opravdu rychle náhodně krát .. Zdá se, že když jsem rychle i když i házet granáty linky následovat ji a když exploduje namísto kouře je linie a stromy o hře mají bitů červená modrá ect na nich. když z prokletí stromy jsou zelené ![]() hra je DEN odpojovacích (parní účet) žádné změny v mém hardwere ir řidiči tak myslím, že to bylo aktuální informace o hře eney nápady?
|
| |||
| |||
není ani jeden komentář .. i běžně dostat 1 iv případě, že komentář říká Nemám tušení Toto je první za mnou
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S přesunuty na 2007 Zdroj motor, to není ono? Máte problémy v jakékoliv jiné Zdroj 2007 hru? (HL2: E2, tF2, portál)? Jaké grafické karty máte a jste běží v DX9c nebo DX8?
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citace:
Jsem pomocí DX7 nvidea GeForce mx420 je to pracoval dokonale jemné s DoD v posledních letech bez obrazovky závada .. Nemám vlastní zdroje 2007 her ... nebudou běžet na můj comp. které vyžadují vysoké spec. a pomocí mého dell dimension 4550, je obtížné provést upgrade grafické karty. |
|
| |||
| |||
| Mají stejný problém, plus některé. Začalo to hned po palermo aktualizace. Barevné linky, kostky místo kouř, kostky, když jsem oheň. není snadné hrát s. Mám Geforce 4 mx 420 i, i když jsem nahrát DOD, že říká, že potřebuji, aby moje aktualizace ovladačů pro grafické karty, což jsem učinil. najít řešení? |
|
| |||
| |||
| endersshadow kostky .. stejný zde moje grafická karta iag platnost, ale nejsou si jisti na model tak i cant upgrade mého řidiče na to říká, ale ve hře i potřeba aktualizovat ovladače .. existuje jedna dobrá věc, o tomto problému .. když někdo používá kouřové granáty, vidím v nich je jako kouř se řádky se mi ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyť kopii Everest Domů tady a to by měl určit váš Garaphics karty pro Vás.
| |||
| |||
| No, DOD: S přesunuty s bandou Zdroj 2007 účinků, které se zdají mít outpaced grafickou kartu. Nic opravdu můžete dělat, ale naději pro řidiče.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| Děkujeme, že nás ne:) to je blbost abit jak zaplatit účty za dobrou práci jeho moji bratři ne moje Stále kořist mého hraní
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Modrá obrazovka / Grafické karty Problem Nápověda | cwaddell27 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 21. února 2009 06:43 |
| Cant měnit mé zvukové schéma ve Vista (Print Screen) | pete21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače | 2 | 3. února 2009 04:26 |
| Prosím pomozte, jak tisknout celou obrazovku Opera nebo Netscape okna XP. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. prosince 2008 15:21 |
| Potřeba aktualizovat své grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. prosince 2007 11:46 |
| Print Screen funkce | VJH | Digitální zobrazovací & Tiskárny | 7 | 7 prosince 2007 16:15 |
| Thread Nástroje | |
| |