![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg iv bin παίζει καλά αυτό το παιχνίδι για λίγο τώρα δεν με προβλήματα. μέχρι 2nite i όπως ξεκίνησε το παιχνίδι θα εγκατασταθεί μια ενημερωμένη έκδοση (δεν υπάρχουν πληροφορίες) διάλεξε ένα διακομιστή και να ξεκινήσει η αναπαραγωγή τρέχει πιο γρήγορα και πολύ καλύτερες επιδόσεις αλλά τώρα έχω κάποιο πρόβλημα γραφικά (εκτύπωση πάνω από την οθόνη) όπως μπορείτε να δείτε υπάρχουν κάποιες χρωματιστές γραμμές και clicker γρήγορα τυχαία φορές .. φαίνεται να είναι όταν θα κινηθούμε γρήγορα και όταν εγώ κάνω οπλοβομβίδων γραμμές παραμένει και όταν εκρήγνυται αντί να καπνίζουν υπάρχει γραμμές και τα δέντρα για το παιχνίδι έχουν δυφία από κόκκινο σε μπλε ect τους. όταν κατάρα των δέντρων είναι πράσινα ![]() το παιχνίδι είναι η ημέρα της ήττας (ατμοκίνητοι λογαριασμού) δεν αλλάζει για να μου hardwere ir οδηγούς έτσι πιστεύω ότι ήταν η ενημέρωση για το παιχνίδι eney ιδέες;
|
| |||
| |||
δεν ακόμη ένα σχόλιο .. i κανονικά 1, ακόμα και αν το σχόλιο λέει δεν έχω ιδέα αυτό είναι ένα πρώτο για μένα
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DoD: S, μεταφέρθηκε στο 2007 Πηγή κινητήρα, δεν είναι; Έχετε τα προβλήματα αυτά σε οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι Πηγή 2007; (HL2: E2, tF2, Portal); Τι κάρτα γραφικών έχετε και εσείς εκτελείτε σε DX9c ή DX8;
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Είμαι χρησιμοποιώντας DX7 nvidea GeForce mx420 Έχει εργαστεί πολύ καλά με το Υπουργείο Άμυνας τα τελευταία χρόνια δεν με οθόνη πρόβλημα .. Δεν δικό της κώδικα 2007 παιχνίδια ... δεν θα λειτουργούν με comp μου. απαιτούν υψηλό spec. και χρησιμοποιώντας μου dell διάσταση 4550, είναι δύσκολο για την αναβάθμιση της κάρτας γραφικών. |
|
| |||
| |||
| Έχοντας το ίδιο πρόβλημα, καθώς ορισμένοι. Θα αρχίσει αμέσως μετά την ενημέρωση του Παλέρμο. Χρώμα γραμμές, κύβους αντί για καπνό, κύβους όταν φωτιά. δεν είναι εύκολο να παίξει με. Έχω την Geforce 4 mx 420 και, επίσης, όταν φορτίο Υπουργείο Άμυνας, που λέει ότι θα πρέπει να ενημερώσετε τους οδηγούς μου για την κάρτα βίντεο, που έχω κάνει. βρουν λύσεις; |
|
| |||
| |||
| endersshadow κύβους .. ίδιο εδώ IAG μου κάρτα γραφικών, αλλά δεν ισχύει ένα μοντέλο τόσο σίγουρος για την αναβάθμιση μου θ επίκλισης προγράμματα οδήγησης για αυτό το παιχνίδι, αλλά λέει ότι πρέπει να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης .. υπάρχει ένα καλό πράγμα για το πρόβλημα αυτό .. κατά περίπου ένα χρησιμοποιεί μια χειροβομβίδα καπνού Βλέπω τους σε αυτή όπως ο καπνός είναι γραμμές για μένα ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πάρτε ένα αντίγραφο του Everest Αρχική εδώ και αυτό θα πρέπει να προσδιορίζει το Garaphics κάρτα για σας.
| |||
| |||
| Λοιπόν, DoD: S μετακινηθεί πάνω με ένα μάτσο Πηγή αποτελέσματα 2007, η οποία φαίνεται να έχουν υπερέβη σας κάρτα γραφικών. Τίποτα δεν μπορείτε να το κάνετε πραγματικά αλλά ελπίζουμε για τους οδηγούς.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστούμε που μας δεν:) thats abit crap όπως εμείς πληρώνουμε τους λογαριασμούς για την καλή δουλειά μου αδέλφια δεν ορυχείο ακόμη λάφυρα μου gaming
__________________ |