![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg dobro iv bin igranje ove igre, a za sada bez ikakvih problema. do 2nite što sam počeo da se igra instalira ažuriranje (nema info) bere poslužitelju i počeli svirati teče brže i performanse puno bolji ali sad imam nekih problema grafika (print screen gore) kao što vidite ima neke obojene linije i oni štampariji stvarno brz nasumce puta .. Čini se da kad sam kretati brze i našto ja baciti bomba linije slijedite ga i onda kad explodes umjesto dim postoji linija i drveće na igru su komadići crvene plave itd. na njima. kada je prokletstvo stabla su zelena ![]() igra je DAN ZA PORAZ (parne račun) Nema promjena u moje hardwere ir vozača tako mislim da je bio update na igru eney ideje?
|
| |||
| |||
nije ni jedan komentar .. i normalno, čak i ako dobijete 1 komentar kaze ja nemam pojma ovo je prvi za mene
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S preselio na preko 2007 Source engine, zar ne? Imate li problema s tim u bilo koje druge igre 2007 Source? (HL2: E2, tF2, Portal)? Koja grafička kartica imate i vi se izvodi u DX9c ili DX8?
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Im 'koristeći DX7 nvidea geforce mx420 to je radio savršeno u redu sa DoD u posljednjih nekoliko godina, bez zaslona glitch .. JA dont 'vlastiti izvorni 2007 igrica ... oni se neće prikazivati na moj comp. Oni zahtijevaju visoku spec.. i koristeći moj Dell dimenziju 4550, to je teško za nadogradnju grafičke kartice. |
|
| |||
| |||
| Istu plus neki problem. To je započeo odmah nakon Palermo ažurirati. Boja linije, kocke umjesto dima, kockice kad sam vatru. nije lako igrati. Imam Geforce 4 mx 420, ali, isto tako kad sam load DOD, ona kaze da mi je potrebno da biste ažurirali upravljačke programe za moju grafičku karticu, što sam učinio. nađi prema bilo koji rješenje? |
|
| |||
| |||
| endersshadow kocke .. isto ovdje moj grafičkom karticom IAG snagu jednog ali ne znam na model pa ja licemjerje nadogradnju moje drivere za nju, ali u igri kaze mi treba da biste ažurirali upravljačke programe .. postoji jedna dobra stvar oko ovog problema .. kada netko koristi dimna bomba Vidim ih u tome što su dim linije za mene ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grab kopiju Everest Home ovdje i to bi trebalo identificirati Garaphics Karticu za vas.
| |||
| |||
| Pa, DOD: S preselio sa hrpa od 2007 Source efekte, koji izgledaju da su outpaced vaše grafičke kartice. Ništa zaista možeš učiniti, ali se nadam za vozače.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Hvala Vam što ste nas nema:) abit isprdak taj što smo platili za račune svojih moj dobar posao braća nisu moje još uvijek plijen moje igre
__________________ |