![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg és IV bin játszani ezt a játékot egy darabig most nem jelent problémát. míg 2nite, mint én indul a játék, hogy a frissítés telepítve (nincs info) felvette a szerver, és elkezdte játszani gyorsabban fut és a teljesítmény sokkal jobban, de most már valami probléma grafika (nyomtatott képernyőn fent) Amint látod van néhány színes vonalak, és tényleg gyors balekfogó szúrópróbaszerűen szer .. Úgy tűnik, hogy ha gyorsan is, mikor dobja a gránátot vonalakat követni, és mikor felrobban, ahelyett, hogy füst van sorokat és a fák a játék már bits piros, kék ect rájuk. ha az átok fák zöld ![]() A játék a vereség DAY (gőz számla) nem változtat az én hardwere ir járművezetők így azt hiszem a frissítés a játékhoz eney ideas?
|
| |||
| |||
még egy észrevétel .. én általában 1 kap még akkor is, ha a megjegyzés azt mondja, fogalmam sincs ez az első nekem
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S költözött át a 2007 Source motor, nem? Vannak-e problémák más forrásból 2007 játék? (HL2: E2, TF2, Portal)? Milyen grafikus kártya van-e, és ha fut DX9c vagy DX8?
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Idézet:
I'm using DX7 nvidea GeForce mx420 Ez teljesen jól működött a DoD az elmúlt években nem képernyő glitch .. Nem maga a forrás 2007 játékok ... akkor nem fut az én comp. igényelnek magas spec. és használata az én dell dimenziója 4550, Nehéz frissíteni grafikus kártyát. |
|
| |||
| |||
| Mivel ugyanezt a problémát veti fel, plusz néhány. Úgy kezdődött, miután a palermói frissítést. Színes vonalak, kocka helyett a füstöt, a kocka, amikor a tüzet. nem könnyű játszani. Nekem van a GeForce 4 MX 420 is, még akkor is, ha betölteni DOD, azt mondja, hogy szükség van frissíthetem vezetők a videokártya, amit tettem. talál megoldást? |
|
| |||
| |||
| endersshadow cubes .. Ugyanez itt Saját grafikus kártya iag hatályba, de nem biztos benne, hogy a modell tehát én vidám upgrade my meghajtókat, de a játék mondja, hogy frissíteni kell a vezetők .. van egy jó dolog ez a probléma .. ha valaki használ Füstgránát Látom őket, mint a füst sorok nekem ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Fogj egy példányát Everest Home itt és ezt meg kell határoznia azokat a Garaphics Card Önnek.
| |||
| |||
| Nos, DOD: S fölé egy csomó Forrás 2007 hatásokat, amelyek, úgy tűnik, outpaced a grafikus kártya. Semmi nem igazán lehet csinálni, de remélem, a vezetők.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| Köszönjük, hogy értesített minket nem:) thats Abit szar, ahogy fizetni a számlákat jó munkát a testvéreim nem az enyém én még mindig iszapokat Gaming
__________________ |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Blue Screen / Graphics Card Probléma Segítség | cwaddell27 | Laptopok, PDA-k & Mobiles | 14 | 21. február 2009 06:43 |
| Cant megváltoztatni a hang rendszer kilátás (print screen) | pete21 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 2 | 3. február 2009 04:26 |
| Kérem, segítsen, hogyan kell nyomtatni a teljes képernyős az Opera vagy a Netscape ablak XP. | Mohi212 | Multimédia és kodekek | 4 | 27. december 2008 15:21 |
| Szükségességét frissíthetem grafikus kártya | Black Magic | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 29. december 2007 11:46 |
| Print Screen funkció | VJH | Digital Imaging & Nyomtatók | 7 | 7. december 2007 16:15 |
| Téma eszközök | |
| |