![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg bei IV bin žaisti šį žaidimą, o dabar be jokių problemų. iki 2Nite Kaip įjungti žaidimą jis įdiegtas naujinimas (nėra informacijos) Pasirinkote serverio ir pradėjo žaisti veikia greičiau ir atlikti daug geriau, bet dabar turiu šiek tiek grafikos problema (Print Screen "virš natūra) Kaip matote, yra tam tikrų spalvų linijos ir jos Clicker tikrai greitai atsitiktinai kartus .. Atrodo, kad kai aš greitai judėti taip pat kai man mesti granata linijų ir po to, kai jis sprogsta, o ne dūmai yra eilučių ir apie žaidimą medžių bitai raudona mėlyna EBS apie juos. kai iš prakeikimas medžiai žalia ![]() Žaidimas yra Day of Defeat (garo sąskaitos) jokių pakeitimų savo hardwere ir vairuotojams, todėl manau, kad buvo apie žaidimo atnaujinimas eney idėjų?
|
| |||
| |||
net ne vieną pastabą .. Aš paprastai gauti 1 net jei komentaras sako aš ne idėja tai man pirma
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S perėjo prie šaltinio 2.007 variklis, Ar ne? Ar turite šias bet kurio kito šaltinio problemos 2.007 žaidimas? (HL2: E2, TF2, Portal)? Kokia graphics card turite ir esate veikia DX9c arba DX8?
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citata:
I'm using DX7 nvidea GeForce mx420 tai dirbo puikiai bauda su DoD per pastaruosius metus be jokių ekrane glitch .. Aš neturiu savo šaltinis 2.007 žaidimai ... jie nebus rodomi mano comp. jie reikalauja didelio spec. ir naudoja mano Dell Dimension 4550, sunku atnaujinti grafikos plokštę. |
|
| |||
| |||
| Turintys tą pačią problemą, pridedant tam tikrą. Jis prasidėjo iškart po Palermas atnaujinti. Spalva linijos, kauliukus, o ne dūmai, kubeliai, kai gaisras. Nėra lengva žaisti. Turiu GeForce 4 MX 420, taip pat, taip pat kai apkrovos DOD ji sako, kad man reikia atnaujinti savo tvarkykles vaizdo plokštę, kurią aš padariau. rasti sprendimus? |
|
| |||
| |||
| endersshadow kubelius .. Same here Mano video iag force one, bet nežinote, nuo modelio, kad i cant upgrade my tvarkykles, tačiau žaidimas sako, reikia atnaujinti tvarkykles .. yra vienas geras dalykas apie šią problemą .. kai kas nors naudoja dūmų granata matau juos kaip dūmai eilutės mane ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Paimti iš Everest Home kopija čia tai turėtų nustatyti jūsų Garaphics kortelė jums.
| |||
| |||
| Na, DOD: S perėjo su šaltinio krūva 2.007 poveikį, kuris, atrodo, jau pralenkė grafikos plokštę. Nothing Really jūs galite padaryti, bet tikimės vairuotojams.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Ačiū ne:) Thats ABIT šūdas, kaip mes mokame už sąskaitas gerą darbą savo broliais ne mano dar iškasos Mano žaidimų
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Blue Screen / Graphics Card Problemų Pagalba | cwaddell27 | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 14 | 21 vasaris 2009 06:43 |
| Cant keisti savo garso sistema "Vista" (Print Screen) | pete21 | Sound, Speakers & MP3 Players | 2 | 3 vasaris 2009 04:26 |
| Prašome padėti, kaip Print Screen visa Opera arba Netscape langą XP. | Mohi212 | Multimedia & Codecs | 4 | 27 gruodis 2008 15:21 |
| Reikia atnaujinti savo vaizdo plokštės | Black Magic | Graphics Cards & Monitoriai | 1 | 29 gruodis 2007 11:46 |
| Print Screen funkcija | VJH | Digital Imaging & Printers | 7 | 7 gruodis 2007 16:15 |
| Temos įrankiai | |
| |