![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg labi iv bin spēlē šo spēli tagad, bet bez problēmām. līdz 2nite kā sāku up spēle ir uzstādīts update (no info) noplūktiem servera un sāka spēlēt iet ātrāk un veiktspēju daudz labāk, bet tagad man ir sava veida grafikas problēma (print screen iepriekš) Kā redzat ir dažas krāsainas līnijas un tās metieris ļoti ātri nejauši laikos .. Šķiet, ka tad, kad es eju ātri arī tad, kad man mest granātas līnijām ievēro to un kad tas eksplodē vietā dūmu ir līnijām un uz spēli koku biti sarkans zils ect par tiem. ja šīs nolādēt koki zaļa ![]() spēle ir DAY pārveidotu (tvaika konts) Nē, lai manu hardwere ir draiveri mainās, tāpēc es domāju, ka tā ir jaunākā informācija par spēli eney idejas?
|
| |||
| |||
nav pat komentēt .. i normāli saņemt 1 pat ja komentēt saka, man nav ne jausmas šis ir pirmais man
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S pārvietojot uz Source 2.007 motoram, nav tā? Vai jums ir šīs citas Avots problēmas 2.007 spēle? (HL2: E2, TF2, Portal)? Kas grafikas karti jums ir un jūs darbojas DX9c vai DX8?
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Quote:
Es, izmantojot DX7 nvidea GeForce mx420 tas strādāja lieliski soda ar DoD kas pēdējos gados nav ekrāna glitch .. Man nepieder avots 2.007 spēles ... tie netiks rādītas manas comp. tās prasa augstu spec. un, izmantojot manu Dell Dimension 4550, Ir grūti uzlabot grafikas karte. |
|
| |||
| |||
| Ņemot pašu problēmu, plus zināma. Tā sākās uzreiz pēc Palermo update. Krāsu līnijas, kubos, nevis dūmiem, kubi, kad uguns. nav viegli spēlēt ar. Man ir GeForce 4 mx 420, kā arī, arī tad, kad es slodze DOD ir teikts, ka man vajag atjaunināt manu vadītājiem video karte, kas man ir jādara. atrast nevienu risinājumi? |
|
| |||
| |||
| endersshadow cubes .. pats šeit mana grafikas karte iag spēkā vienu gadu, bet nav pārliecināti par modeli, so i cant uzlabot manu vadītājiem, bet spēle saka, man ir nepieciešams, lai atjauninātu draiveri .. ir viena laba lieta, par šo problēmu .. kad apmēram vienu izmanto dūmu granātas es varu redzēt tos kā dūmi "ir pozīcijas, lai man ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Greifers kopiju Everest Home šeit un tas būtu jānosaka jūsu Garaphics Card jums.
| |||
| |||
| Nu, DOD: S pārvietojot ar ķekars Avota 2.007 sekām, kas šķiet, ir apsteidzis savu grafikas karte. Nekas tiešām jūs varat darīt, bet cerēt uz autovadītājiem.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| Paldies, nē:) thats ABIT crap kā mēs maksājam par pārskatu labu darbu, tā maniem brāļiem ne raktuves vēl grunti mana gaming
__________________ |