![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg oraz iv bin grać w tę grę na chwilę się bez problemów. Do 2nite jak i uruchomieniu gry on zainstalowany aktualizacji (no info) zrywane serwer działa i zaczął grać szybciej i wydajność znacznie lepiej, ale teraz mam jakiś problem z grafiką (print screen powyżej) Jak widać istnieją pewne kolorowe linie i krajczy naprawdę szybko losowo razy .. Wydaje się, kiedy i szybko przenieść również kiedy i rzucać granatem następujące linie i kiedy wybucha zamiast palić istnieje linii i drzewa w grze posiadają bitów czerwonych niebieski ect. na nich. kiedy z drzewa są zielone klątwa ![]() gra jest Day of Defeat (konto Steam) bez zmian do mojej hardwere ir kierowców, tak myślę, że był to aktualizacja gry eney pomysły?
|
| |||
| |||
nawet jeden komentarz .. i normalnie, nawet jeśli dostajesz 1 komentarz mówi Nie mam pojęcia Jest to pierwsze dla mnie
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S przeniesione do silnika Source 2007, nie jest? Czy masz problemy te w żadnym innym źródle 2007 gra? (HL2: E2, tF2, portalu)? Jakie karty graficznej masz i jesteś uruchomiony w DX9c lub DX8?
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Cytat:
Używam DX7 nvidea GeForce mx420 to pracował perfekcyjnie z DoD w ostatnich latach bez ekranu glitch .. I don't own źródła 2007 gier ... nie będzie działać na moim komp. Wymagają one wysokiej spec. i korzysta z mojego wymiaru Dell 4550, trudno upgrade karty graficznej. |
|
| |||
| |||
| Po ten sam problem plus kilka. Zaczęło zaraz po palermo aktualizacji. Kolor linii kostki zamiast palić, kostek, kiedy pożar. nie łatwo grać z. Mam GeForce 4 MX 420 a także, również po obciążeniu DOD, to mówi, że muszę zaktualizować sterowniki do karty graficznej, co mam zrobić. znaleźć rozwiązania? |
|
| |||
| |||
| endersshadow kostki .. same here moja karta graficzna iag życie, ale na pewno nie tak i cant modelu aktualizacji sterowników do mojej gry, ale mówi, że muszę zaktualizować sterowniki .. jest jedna dobra rzecz na temat tego problemu .. gdy ktoś używa dymu granat i można je zobaczyć w nim jak dym linie do mnie ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grab kopię Everest Home tu i powinno identyfikować Garaphics karty dla Ciebie.
| |||
| |||
| Thank you for that iv zainstalowane sterowniki, a także moje aktualizacja bezpośrednich x nadal ten sam problem, ale nie tak źle Cytat:
__________________ |
|
| |||
| |||
| Cóż, DOD: S przeniesione z 2007 Źródło kilka efektów, które wydają się mieć wyprzedziła karty graficznej. Nic naprawdę można zrobić, ale nadzieje na kierowców.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Dziękujemy za poinformowanie nas nie ma:) thats abit crap jak zapłacić za rachunki dobrze jej moi bracia nie moje nadal się psują moich gier
__________________ |
![]() |
|
| Zakładki |