![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg dobre iv bin hrať túto hru na chvíľu hneď bez problémov. Do 2nite ako som začal až v hre je nainštalovaná aktualizácia (bez info) vybral server a začali hrať beží rýchlejšie a výkon oveľa lepšie, ale teraz mám nejaký problém, grafika (tlač obrazovky vyššie) ako vidíte, je tam nejaké farebné linky a clickerem naozaj rýchlo náhodne krát .. Zdá sa, že keď som rýchlo aj keď aj hádzať granáty linky nasledovať ju a keď exploduje namiesto dymu je línie a stromy o hre majú bitov červená modrá ect na nich. keď z prokletí stromy sú zelené ![]() hra je DEN rušiacich (parné účet) žiadne zmeny v mojom hardwer ir vodiči tak myslím, že to bolo aktuálne informácie o hre ENEY nápady?
|
| |||
| |||
nie je ani jeden komentár .. aj bežne dostať 1 iv prípade, že komentár hovorí Nemám tušenie Toto je prvá za mnou
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S presunuli na 2007 Zdroj motor, to nie je ono? Máte problémy v akejkoľvek inej Zdroj 2007 hru? (HL2: E2, tF2, portál)? Aké grafické karty máte a ste beží v DX9c alebo DX8?
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Citácia:
Som pomocou DX7 nvidea GeForce mx420 je to pracoval dokonale jemné s DoD v posledných rokoch bez obrazovky závada .. Nemám vlastné zdroje 2007 hier ... nebudú bežať na môj comp. ktoré vyžadujú vysoké spec. a pomocou môjho dell dimension 4550, je ťažké vykonať upgrade grafickej karty. |
|
| |||
| |||
| Majú rovnaký problém, plus niektoré. Začalo to hneď po palermo aktualizácie. Farebné linky, kocky miesto dym, kocky, keď som oheň. nie je ľahké hrať s. Mám Geforce 4 mx 420 i, i když jsem nahrát DOD, že hovorí, že potrebujem, aby moje aktualizácie ovládačov pre grafické karty, čo som urobil. nájsť riešenie? |
|
| |||
| |||
| endersshadow kocky .. rovnaký tu moja grafická karta IAG účinnosť, ale nie sú si istí na model tak i cant upgrade môjho vodiča na to hovorí, ale v hre aj potreba aktualizovať ovládače .. existuje jedna dobrá vec, o tomto probléme .. keď niekto používa dymové granáty, vidím v nich je ako dym sa riadky sa mi ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Chyť kópiu Everest Domov tady a to by mal určiť váš Garaphics karty pre Vás.
| |||
| |||
| No, DOD: S presunuli s bandou Zdroj 2007 účinkov, ktoré sa zdajú mať outpaced grafickú kartu. Nič naozaj môžete robiť, ale nádej pre vodiča.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| Ďakujeme, že nás ne:) to je blbost abit ako zaplatiť účty za dobrú prácu jeho moji bratia ne moje Stále korisť môjho hrania
__________________ |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Modrá obrazovka / Grafické karty Problem Pomoc | cwaddell27 | Notebooky, Mobily a PDA | 14 | 21. februára 2009 06:43 |
| Cant meniť moje zvukové schéma vo Vista (Print Screen) | pete21 | Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače | 2 | 3. februára 2009 04:26 |
| Prosím pomôžte, ako tlačiť celú obrazovku Opera alebo Netscape okna XP. | Mohi212 | Multimedia & Kodeky | 4 | 27. decembra 2008 15:21 |
| Potreba aktualizovať svoje grafické karty | Black Magic | Graphics Cards & Monitory | 1 | 29. decembra 2007 11:46 |
| Print Screen funkcie | VJH | Digitálny zobrazovacie & Tlačiarne | 7 | 7 decembra 2007 16:15 |
| Thread Tools | |
| |