![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg iyi IV Bin sorun ile bir süre artık bu oyunu. i kadar 2nite bir (herhangi bir bilgi) güncelleştirmesi yüklü oyun kadar başladı Sunucu alır ve daha hızlı ve performansı çok daha iyi şimdi Ama yukarıdaki grafik sorunu (Yazdırma ekranının var çalışır oynamaya başladı) gibi bazı renkli çizgiler ve rasgele zamanlarda onlar tıklayıcının gerçekten çok hızlı .. görebilirsiniz Ben de hızlı bir el bombası atmak satır hareket gibi görünüyor ve izleyin zaman yerine duman var patlar satır ve oyun üzerindeki ağaçlar kesildiğinde bunları kırmızı mavi EKT ve bit var. zaman lanet ağaçlarının yeşildir ![]() Oyun GÜN yenilginin olduğunu (buhar hesabı) benim hardwere kızılötesi sürücüleri için herhangi bir değişiklik bu yüzden bu oyun güncelleştirme olduğunu düşünüyorum eney fikirler?
|
| |||
| |||
bile bir yorum .. normalde 1 almak bile yorum Hiçbir fikrim yok diyor Bu benim için ilk
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S Kaynak 2007 motoru, üzerinde hareket mi değil mi? Başka Kaynak bu sorunlar 2007 oyun var mı? (HL2: E2, tF2, Portal)? Ne grafik kartı ve size DX9c veya DX8 çalışan var?
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ben DX7 kullanıyorum nvidea GeForce mx420 bu mükemmel ince DoD ile ekran aksaklık .. ile son yıllarda çalıştı's Ben kaynak kendi don't 2007 oyunlar ... Benim Zorunlu çalışmaz. Onlar yüksek özel gerektirir. ve benim Dell boyutu 4550 kullanarak Bu grafik kartı yükseltme zordur. |
|
| |||
| |||
| Aynı sorun artı bazı olmak. Bu başlayan Palermo güncelleme hemen sonra. Renk çizgileri yerine duman, küpler zaman ateş küpler. oynamak kolay değil. Ben de, ben de yük DOD bir GeForce 4 MX 420 var, o da ben yaptım video kartı için sürücüleri güncellemek gerekir diyor. herhangi bir çözüm bulmak? |
|
| |||
| |||
| endersshadow küpler .. Burada aynı Benim grafik kartı iag kuvvet ama modeline emin değilim öylesine i cant için hem sürücüleri yükseltme oyun i sürücüler .. güncelleme gerekir diyor orada .. Bu sorun hakkında iyi bir şey bazı onu görmek bir duman bombası I kullanır gibi duman bana satır ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Grab Everest Ana bir kopyasını burada Bu sizin için Garaphics Kart belirlenmesi gerekir.
| |||
| |||
| Evet, DOD: S Kaynak bir grup olan grafik kartı outpaced olmalısınız 2007 efektleri, taşındı. Yapabileceğiniz ancak sürücüler için umut Hiçbir şey gerçekten.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| gibi hesapları için kardeşlerim değil benim iş ödeme yok bize bildirdiğiniz için teşekkür:) Abit kitap şu yine de oyun avanta
__________________ |
![]() |
|
| Bookmarks |