![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://i124.photobucket.com/albums/p...egameupdat.jpg IV бен добре грати в цю гру в той час як зараз без проблем. до 2nite як я вже до початку гри було встановлено оновлення (немає даних) вибрав сервер і почав грати працює швидше і продуктивність набагато краще, але тепер я якась проблема графіка (Print Screen вище) Як ви бачите, тут є деяка кольоровими лініями, і вони дуже швидко зазивала у випадкові моменти часу .. здається, коли я рухатися швидко і тоді, коли я кидаю гранату лінія слідувати йому, і коли вона вибухає, замість того, щоб дим є лінія і дерева на грі є біта червоний синій ECT на них. коли прокляття дерев зелений ![]() Гра дня поразки (пар рахунок) ніяких змін в моєму hardwere драйверів ІК Тому я думаю, це була остання інформація про гру Еней ідеї?
|
| |||
| |||
навіть не один коментар .. Я звичайно отримуєте 1, навіть якщо коментар говорить, що я поняття не маю Це перша для мене
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| DOD: S переїхала у вихідні 2007 двигун, чи не так? Чи є у вас ці проблеми в будь-якому іншому джерелі 2007 гра? (HL2: E2, TF2, Portal)? Що робити графічної карти у вас є і ви біжите в DX9c або DX8?
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Цитата:
Я використовую DX7 nvidea GeForce MX420 він працював прекрасно з МО в останні роки не глюк з екрану .. Я не є власником джерела 2007 ігор ... вони не будуть працювати на мій комп. вони вимагають високої Spec. і використання моїх Dell Dimension 4550, важко поновити відеокарту. |
|
| |||
| |||
| Маючи ж проблема плюс деякі. Вона почалася відразу після оновлення Палермо. Color Lines, куби замість диму, куби, коли я вогнем. Не просто грати. У мене GeForce 4 MX 420, а також, коли я завантажую DOD, вона каже, що мені потрібно оновити драйвери для відео карт, які я зробив. знайти будь-яких рішень? |
|
| |||
| |||
| endersshadow куб .. Тут же моя відеокарта IAG чинності через один, але не впевнені в моделі, тому я нахиляє обновити драйвера для нього, але гра каже мені потрібно оновити драйвери .. є одна хороша річ про цю проблему .. коли хтось використовує і димових гранат, які можна побачити їх в ньому, як дим лінія для мене ![]()
__________________ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Візьміть копію Евересту головну тут і це має визначити ваш Garaphics карту.
| |||
| |||
| Ну, DOD: S перейшов з букетом вихідних 2007 ефектами, які, здається, вже перевершили вашу графічну карту. Ніщо дійсно можна зробити, але сподіваюся для водіїв.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Спасибі, що повідомили нам немає:) Thats ABIT лайно як ми платимо за рахунок гарної роботи своїх братів не моє ще псує мою гру
__________________ |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Синій Екран / відеокарта проблема Допомога | cwaddell27 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 14 | 21 лютого 2009 06:43 |
| Нахиляє змінити звукову схему в перспективі (Print Screen) | pete21 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 2 | 3 лютого 2009 04:26 |
| Будь ласка, допоможіть, як роздрукувати екран цілий Opera чи Netscape вікна в XP. | Mohi212 | Мультимедіа & кодеки | 4 | 27 грудня 2008 15:21 |
| Необхідність оновлення моєї відеокартою | Чорна магія | Графічні карти & Монітори | 1 | 29 грудня 2007 11:46 |
| Функція Print Screen | VJH | Digital Imaging & Принтери | 7 | 7 грудня 2007 16:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |