![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| HI, Обред аз имам нов graphincs карта уикенд една 9600GT и аз инсталиран toca 3 и аз изглежда да има проблем, когато надбягвания на графики изглежда, че става така бързо искам да кажа, че imposible да контролира колата 0-100 mph по 2 сек не е обред той .. Звукът е чисто свири в правилната скорост. Имам чек за patchs и погледна за актуализации, но тя все още е една и съща (Имам v1.1 в мин.) Това беше добре, когато се играе последния ми го на 2 х 7900 GT "с. Im попита преди това е GEN копирате в кутия! LOL Благодаря за всяка помощ в аванс. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Били ли сте опитвали вървят всякакви други игри? Да те тичам ОК?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Текущи най-новите драйвери от NVidia уебсайт?
| |||
| |||
| Аз инсталирани най-новите драйвери от NVidia още същата Дейв, и тя е само на тази игра, която изглежда да има никакви проблеми при мин. |
|
| |||
| |||
| Той е може би нещо общо с играта тогава.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Управление на ОС Off Арама Само. | cheesepuff | Общи Хардуер Чат | 3 | 1-во Aug 2009 10:04 |
| DVD устройството работи като CD ROM | deltheblue | Дискове & сменяемите носители | 4 | 23rd Jan 2008 11:36 |
| Работещи 2 DVD дискове | davsas | Дискове & сменяемите носители | 8 | 21 Jan 2008 06:52 |
| Работещи 2 компютъра от 1 IPS | gazza1 | В мрежа, модеми & VoIP | 3 | 25 ноември 2007 09:04 |
| CPU пускат в 100% | zerotechnix | Процесори, дънни платки & RAM | 4 | 17 Март 2007 21:33 |
| Нишка Инструменти | |
| |