![]() |
|
| |||
| |||
| HI, Ιεροτελεστία έχω τη νέα μου κάρτα graphincs σαββατοκύριακο σε μία 9600GT και θ εγκατασταθεί TOCA 3 και θ φαίνεται να έχει το θέμα όταν τα αγωνιστικά γραφικά φαίνεται να πηγαίνουν τρόπο γρήγορο εννοώ imposible για τον έλεγχο του αυτοκινήτου 0-100 μίλι/ώρα σε 2 δευτερόλεπτα δεν είναι ιεροτελεστία αυτό .. Ο ήχος είναι καλός παίζει στη σωστή ταχύτητα. Έχω ελέγξει για patchs και έψαξε για ενημερώσεις, αλλά ακόμη το ίδιο (i got v1.1 σε λεπτά) Αυτή ήταν μια χαρά όταν την τελευταία φορά που έπαιξε το στη 2 x 7900 GT 's. Πριν από im ζήτησε gen αυτό είναι ένα αντίγραφο σε ένα κουτί! γελάω δυνατά Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια εκ των προτέρων. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Έχετε δοκιμάσει εκτελεί οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια; Μήπως τρέχει καλά;
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Η εκτέλεση των πιο πρόσφατων προγραμμάτων οδήγησης από την Nvidia ιστοσελίδα;
| |||
| |||
| i εγκατασταθεί πιο πρόσφατα προγράμματα οδήγησης από την nVidia το ίδιο dave, και είναι μόνο αυτό το παιχνίδι φαίνεται να είναι ότι οποιαδήποτε προβλήματα στο λεπτό. |
|
| |||
| |||
| Είναι ίσως κάτι να κάνει με τον αγώνα στη συνέχεια.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η εκτέλεση ενός OS Off Μόνο μνήμη RAM. | cheesepuff | Γενική Συζήτηση Hardware | 3 | 1 Αυγ 2009 10:04 |
| DVD-ROM λειτουργεί ως cd rom | deltheblue | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 4 | 23 Ιαν 2008 11:36 |
| Running 2 DVD drives | davsas | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 8 | 21 Ιαν 2008 06:52 |
| 2 τεμ λειτουργίας της από την 1η IPS | gazza1 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 3 | 25 Νοε 2007 09:04 |
| CPU τρέχει σε 100% | zerotechnix | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 4 | 17 Μαρ 2007 21:33 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |