![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, Obred sam dobio moje nove graphincs karticu na jedan vikend 9600GT i ja instaliran toca 3 i čini se da ću imati problem kada trkaće grafika čini se da će tako brzo mislim to imposible kontrolirati automobil 0-100mph u 2 sec ne obred je Internet .. Zvuk je u redu svira na točnu brzinu. Imam ček za patchs i tražili ažuriranja ali to još uvijek ista (imam v1.1 u min) To je bilo u redu kad sam ga zadnji igrao na mojoj 7900 GT 2 x 's. Prije im je pitao to je gen kopirati u kutiji! lol Hvala za bilo kakvu pomoć unaprijed. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeste li pokušao trčanje bilo koje druge igre? Da li su pokrenuti OK?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Running najnovije drivere sa Nvidia web stranice?
| |||
| |||
| JA instaliran najnoviji upravljački programi iz Nvidia još uvijek isti Dave, a ona je samo da je ova igra izgleda kao da se bilo kakve probleme na min. |
|
| |||
| |||
| To je vjerojatno nešto za napraviti sa igra onda.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Pokretanje OS Off RAM Samo. | cheesepuff | General Hardware Chat | 3 | 1. kolovoz 2009 10:04 |
| DVD pogon prikazuju kao CD-ROM | deltheblue | Drives & Izmjenjivi mediji | 4 | 23 siječanj 2008 11:36 |
| Running 2 DVD diskovi | davsas | Drives & Izmjenjivi mediji | 8 | 21 siječanj 2008 06:52 |
| Running 2 pc-a od 1. IPS | gazza1 | Networking, Modemi & VoIP | 3 | 25. studeni 2007 09:04 |
| CPU trčanje na 100% | zerotechnix | CPU, Matične ploče i RAM | 4 | 17. ožujak 2007 21:33 |
| Thread Tools | |
| |