![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| HI, Rite aj môj nový graphincs kartu na víkend a jeden 9600GT aj inątalované toca 3 a já se zdá, že majú problém, keď závodné grafiku sa zdá byť spôsob, ako rýchlo bude znamenať aj to imposible na ovládanie automobilu 0 - 100 mph na 2 sec nie obradov je to .. Zvuk je v pohode hrajúci na správnu rýchlosť. Musím skontrolovať patchs a hľadeli na aktualizáciu, ale stále rovnaká (aj tu v1.1 na min) Táto pokuta bola, keď som hral naposledy na môj 2 x 7900 GT 's. Pred im požiadal je to gén kopírovať v krabici! válet sa Vďaka za pomoc vopred. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Už ste vyskúšali beh žiadne iné hry? Myslíte, že beží v poriadku?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Spustenie najnovšie ovládače od Nvidia webovej stránky?
| |||
| |||
| Nainstaloval som najnovšie ovládače od Nvidia stále rovnaké dave, a je len v tejto hre, že sa zdá byť žiadne problémy pri min. |
|
| |||
| |||
| To je asi niečo do činenia s hra potom.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Spustenie OS Vypnuté RAM len. | cheesepuff | Všeobecné Hardware Chat | 3 | 1. augusta 2009 10:04 |
| DVD beží ako CD-ROM | deltheblue | Drives & Removable Media | 4 | 23. január 2008 11:36 |
| Spustenie 2 DVD disky | davsas | Drives & Removable Media | 8 | 21 januára 2008 06:52 |
| Spustenie 2 PC od 1. IPS | gazza1 | Siete, Modemy & VoIP | 3 | 25. novembra 2007 09:04 |
| CPU beží na 100% | zerotechnix | Procesory, základné dosky & RAM | 4 | 17. marca 2007 21:33 |
| Thread Tools | |
| |