menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > PC a herní konzole

Register

ParaWorld

Reply

Thread Nástroje
Old 19.prosince 2007, 13:08
Nový člen skupiny

Default ParaWorld

Ahojky,
Právě jsem koupil tuto hru (ParaWorld), instalované na mém počítači, ale když jsem chtěl hrát (třeba na DVD, které mají být vloženy), bych dostal stucked na hlavní menu.I šel zpátky do obchodu, já mám jinou (disk), ale když tryed hrát jen''''spustit kampaň a dostal znovu stucked (hru nelze spustit). Možná, že něco jiného je třeba udělat, aby se hrát game.I tryed dokonce na svých stránkách www.paraworld.com (který neexistuje, jen odkaz na www.ubisoft.com , O manuální pouze místa s parawold je napsáno).
Pomoc, JAKÝMKOLI IDEEA ?????
Prosím pomozte.!
Old 26.prosince 2007, 09:36
Dárce Skupina

Default ParaWorld

ujistěte se, že váš počítač splňuje systémové požadavky první, instalovat žádné opravy, které mohou být k dispozici hry, aktualizovat DirectX na vašem počítači.
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.