manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > PC & konzole Igre

Register

ParaWorld

Reply

Thread Tools
Old 19. prosinca 2007, 13:08
Novi član grupe

Default ParaWorld

Hi, postoji,
Upravo sam kupio tu igru (ParaWorld), instaliran na moj stroj, ali kad sam htio da igra (DVD zahtijevaju da budu ubačeni), ja bih dobio stucked na glavnoj menu.I ode u trgovinu, Ive 'je dobio neki drugi (disk), ali kad tryed to igra samo pokrenuti kampanju''''i dobio opet stucked (igra ne pokrene). Možda nešto drugo mora činiti da igraju game.I tryed ni na njihovim stranicama www.paraworld.com (koji ne postoji, samo link na www.ubisoft.com , Na ručnu samo stranice s parawold je napisano).
Bilo kakva pomoć, bilo IDEEA ?????
Please help.!
Old 26. prosinca 2007, 09:36
Donatorska Grupa

Default ParaWorld

provjerite je li vaše računalo zadovoljava uvjete sustav prvo, instalirati sve patcheve koji svibanj biti availible za igre, update DirectX na računalu.
Reply

Register

Bookmarks
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.