kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > PC és konzol játékok

Register

ParaWorld

Reply

Téma eszközök
Old December 19, 2007, 13:08
Új tag Csoport

Default ParaWorld

Hi, there,
Én most vettem ezt a játékot (ParaWorld) telepítette a gépet, de amikor akartam játszani (megkövetelik, hogy a DVD-be), amiben van stucked a fő menu.I ment vissza a boltba, megvan egy másik (lemez), de ha csak játszani tryed''''kampány kezdete és kapott ismét stucked (a játék nem indul el.) Lehet, hogy valami mást kell tenni, hogy játsszon a game.I tryed is a helyén www.paraworld.com (ami nem létezik, csak a linket www.ubisoft.com , A manuális csak a helyét parawold van írva).
Minden segítséget, bármilyen IDEEA ?????
Kérem, segítsen nekem.!
Old December 26, 2007, 09:36
Donor Group

Default ParaWorld

Győződjön meg róla, hogy számítógépe megfelel a rendszer követelmények első, telepítse a javításokat, amelyek availible a játék, directx frissítés a számítógépen.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.