mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > PC & konsolės Žaidimai

Register

ParaWorld

Reply

Temos įrankiai
Old Gruodis 19, 2007, 13:08
Naujas Narys

Default ParaWorld

hi there,
Aš ką tik nusipirkau šį žaidimą (ParaWorld), įdiegta mano kompiuteryje, bet kai aš norėjau žaisti (reikalauti DVD dar bus įrašyta), aš turiu stucked pagrindiniame menu.I grįžo į parduotuvę, I've got kita (disko), bet kai tryed žaisti tik''pradėti kampaniją''ir gavo vėl stucked (žaidimas neveikia). Galbūt kažkas turi būti padaryta žaisti game.I tryed net savo svetainėje www.paraworld.com (kuris neegzistuoja, tik nuorodą www.ubisoft.com Dėl rankinio tik su parawold svetainėje yra parašyta).
Any help, BET IDEEA ?????
Please help.!
Old Gruodis 26, 2007, 09:36
Donorų grupės

Default ParaWorld

Įsitikinkite, kad jūsų kompiuteris atitinka sistemos Reikalavimai pirma, įdiegti bet lopai, kurie gali būti availible už žaidimą, atnaujinti DirectX kompiuteryje.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.