мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > ПЦ & конзоле Игре

Register

ПараУорлд

Reply

Тхреад Тоолс
Old 19. Нов 2007, 13:08
Нови члан групе

Default ПараУорлд

Бок, постоји,
Управо сам купио ту игру (ПараУорлд), инсталиран на мој машина, али кад сам хтео да игра (ДВД захтевају да буду убачене), ја бих добио стуцкед на главној мену.И оде у трговину, Иве 'добивен неки други (диск), али кад трыед за игра само покренути кампању''''и добио опет стуцкед (игра не покрене). Можда нешто друго мора чинити да играју гаме.И трыед ни на њиховим страницама ууу.парауорлд.цом (који не постоји, само линк на ууу.убисофт.цом , На ручну само странице са парауолд је написано).
Било каква помоћ, било ИДЕЕ ?????
Плеасе хелп.!
Old 26. Нов 2007, 09:36
Донаторска Група

Default ПараУорлд

проверите да ли ваш рачунар задовољава услове систем прво, инсталирате све патцх који мај бити аваилибле за игре, упдате ДирецтКс на рачунару.
Reply

Register

Боокмаркс
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц