az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > PC & Oyun Konsolu

Register

ParaWorld

Reply

Konu Araçları
Old 19 Aralık 2007, 13:08
Yeni Üye Grubu

Default ParaWorld

Selam,
Ben sadece, ama bu oyun (ParaWorld), benim makinede yüklü aldım ben oynamak istedim () Eklenen için DVD gerektiren, ben ana menu.I üzerinde stucked var ediyorum tekrar alışveriş yapmak, ben var gitti başka bir (disk), ama oynamak için sadece''''ve kampanya başlatmak daha stucked var (Oyun) başlatmak değil tryed. Bu game.I oynamak için yapılmalıdır Belki başka bir şey bile kendi sitelerinde tryed www.paraworld.com (bu, sadece bağlantı yok www.ubisoft.com , Parawold ile manuel sadece site yazılmıştır).
HERHANGİ BİR YARDIM, HERHANGİ BİR IDEEA ?????
YARDIM LÜTFEN.!
Old 26 Aralık 2007, 09:36
Bağış Grubu

Default ParaWorld

emin bilgisayarınızın sistem requirments ilk, bu oyun için availible olabilecek yamalar, bilgisayarınızda DirectX güncelleştirmeyi yüklemek karşılamaktadır.
Reply

Register

Bookmarks
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından