по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > PC & конзолата Gaming

Register

PC игри затваряне?

Reply

Нишка Инструменти
Old 22-ри декември 2008 г, 04:47
Номер на групата

Default PC игри затваряне?

Айв имат бойното поле 2 и командване и владей "Червената сигнална 3 инсталирани на моя лаптоп, който се изпълнява XP. Когато свири както игри те тичам чисто без никакви проблеми, но след игра бойно поле за 10-20 минути или червен сигнал за около 5 мача просто ще затворите? Не грешка или нещо такова Игрите никога не използва за целта, те са просто наскоро започна правя това. Така че всякакви идеи какво може да е причината?

Благодарности

Моята система: mxmad32

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo (x2)
Дънната платка:
RAM памет:
2 концерта
Графична карта (и):
Отиди NVIDIA GeForce 7600
Звукова карта:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (и):
Toshiba MK1234GSX
Оптично устройство (а):
Дело / PSU:
Охлаждане:
Мрежа / Интернет:
Intel ПРО / Безжичен 3945ABG
Монитор (и):
Операционна система (и):
Windows XP
Old 23-ти декември, 2008 г, 11:02
Член Група

Опитайте да инсталирате повторно?
Old 23-ти декември, 2008 г, 13:20
Член Група

Няма значение ... просто осъзнах, това се случва, когато си играеш или игра, а не само един от тях .....
Old 23-ти декември, 2008 г, 13:35
Член Група

Били ли сте обновени всички драйвери наскоро или всякакви други промени на вашия компютър по това време започва възникнали?
Old 28-ми Декември, 2008, 10:16
Номер на групата

Съжалявам за късния отговор, Айв не се актуализират всички шофьори, освен ако Windows Update е автоматично. Само неща, които сте инсталирали са AVG против шпионски софтуер, Kaspersky анти-вирус и Comodo Firewall. Без грешка съобщение Im малко остана? Всяко Помощ ще бъде много оценявам!
Old 28 декември 2008, 10:19
Номер на групата

Забравих да спомена Айв Опитах затваряне на всички тези приложения, преди да вървят игрите и това не помогне
Old 29 декември 2008, 14:45
Номер на групата

Никой имате някакви идеи?
Old 29-ти декември 2008, 15:49
Номер на групата

Звучи като прегрява
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "

Моята система: 日夏子

Процесор (и):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
Дънната платка:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
RAM памет:
2GB Патриотичния Екстремни Ефективност
Графична карта (и):
PNY 8800GTS 320MB
Звукова карта:
Звук Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (и):
80GB + 500GB
Оптично устройство (а):
2x SATA
Дело / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Охлаждане:
4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре
Мрежа / Интернет:
Qwest
Монитор (и):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Операционна система (и):
Windows XP + 7
Old 30 Декември, 2008, 05:02
Номер на групата

След само 5 минути на gameplay? Какво точно може да се прегряване и има ли все пак да се следи температурата? Имам лаптоп за охлаждане тампон, както добре!
Old 30 Декември, 2008, 05:36
Номер на групата

Windowed режим с coretemp и rivatuner, предполагам.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
IE държи затваряне [трясък] gideon112 Браузъри Уеб & FTP клиенти 1 29 май 2009 г. 10:46
Много бавно време за реакция - PC увисва за няколко секунди, когато приключването програми lotty26 Общи Хардуер Чат 2 24 май 2009 г. 06:03
Crysis Запазва случайно Закриване - Overclocking? mctw PC & конзолата Gaming 18 19 Feb 2009 10:55
Firefox затваряне в себе си Ubuntu Харди Rob1 Linux & Алтернативни OS 7 6 май 2008 г. 12:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc