![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Айв имат бойното поле 2 и командване и владей "Червената сигнална 3 инсталирани на моя лаптоп, който се изпълнява XP. Когато свири както игри те тичам чисто без никакви проблеми, но след игра бойно поле за 10-20 минути или червен сигнал за около 5 мача просто ще затворите? Не грешка или нещо такова
| |||
| |||
| Опитайте да инсталирате повторно? |
|
| |||
| |||
| Няма значение ... просто осъзнах, това се случва, когато си играеш или игра, а не само един от тях ..... |
|
| |||
| |||
| Били ли сте обновени всички драйвери наскоро или всякакви други промени на вашия компютър по това време започва възникнали? |
|
| |||
| |||
| Съжалявам за късния отговор, Айв не се актуализират всички шофьори, освен ако Windows Update е автоматично. Само неща, които сте инсталирали са AVG против шпионски софтуер, Kaspersky анти-вирус и Comodo Firewall. Без грешка съобщение Im малко остана? Всяко Помощ ще бъде много оценявам! |
|
| |||
| |||
| Забравих да спомена Айв Опитах затваряне на всички тези приложения, преди да вървят игрите и това не помогне |
|
| |||
| |||
| Никой имате някакви идеи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи като прегрява
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| След само 5 минути на gameplay? Какво точно може да се прегряване и има ли все пак да се следи температурата? Имам лаптоп за охлаждане тампон, както добре! |
|
| |||
| |||
| Windowed режим с coretemp и rivatuner, предполагам.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| IE държи затваряне [трясък] | gideon112 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 1 | 29 май 2009 г. 10:46 |
| Много бавно време за реакция - PC увисва за няколко секунди, когато приключването програми | lotty26 | Общи Хардуер Чат | 2 | 24 май 2009 г. 06:03 |
| Crysis Запазва случайно Закриване - Overclocking? | mctw | PC & конзолата Gaming | 18 | 19 Feb 2009 10:55 |
| Firefox затваряне в себе си Ubuntu Харди | Rob1 | Linux & Алтернативни OS | 7 | 6 май 2008 г. 12:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |