μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > PC & Console Gaming

Register

PC games κλείσιμο;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 22 Δεκεμβρίου 2008, 04:47
Ομάδα Δωρητών

Default PC games κλείσιμο;

IVe έχουν Battlefield 2 και Command Κατακτήστε και Red Alert 3 εγκαταστήσει στον φορητό υπολογιστή μου, η οποία εκτελεί XP. Κατά την αναπαραγωγή δύο παιχνίδια που λειτουργούν με το πρόστιμο που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά μετά Battlefield παίζει για 10-20 λεπτά ή Red Alert για περίπου 5 το παιχνίδι μόνο κοντά;! Δεν λάθος ή τίποτα Τα παιχνίδια δεν έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ για να γίνει αυτό, έχουν μόλις πρόσφατα άρχισαν να γίνει αυτό. Έτσι, καμία ιδέα τι θα μπορούσε να είναι η αιτία;

Ευχαριστώ

Το σύστημά μου: mxmad32

Processor (s):
Intel Core 2 Duo (x2)
Motherboard:
Μνήμες:
2 GIG
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce Go 7600
Κάρτα Ήχου:
Conexant High Definition Audio
Hard Drive (s):
Toshiba MK1234GSX
Optical Drive (s):
Υπόθεση / PSU:
Ψύξη:
Network / Internet:
Intel PRO / Wireless 3945ABG
Monitor (ες):
Operating System (s):
Windows XP
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 11:02
Μέλος Ομάδα

Δοκιμάστε την επανεγκατάσταση;
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 13:20
Μέλος Ομάδα

nevermind ... μόλις αντιληφθεί αυτό που συμβαίνει είτε όταν παίζετε το παιχνίδι, δεν αφορά μόνο ένα από αυτά .....
Old 23 Δεκεμβρίου 2008, 13:35
Μέλος Ομάδα

Έχετε οποιαδήποτε ενημέρωση οδηγών έγιναν πρόσφατα ή άλλες αλλαγές στον υπολογιστή σας ολόκληρο το χρόνο αυτό άρχισε να συμβαίνουν;
Old 28 Δεκεμβρίου 2008, 10:16
Ομάδα Δωρητών

Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, IVe δεν ενημερώνεται κάθε οδηγούς Αν δεν το έχει αυτόματα το Windows Update. Μόνο πράγματα που έχω εγκαταστήσει είναι AVG anti-spyware, Kaspersky anti-virus και Comodo firewall. Με ένα μήνυμα σφάλματος im λίγο κολλήσει! Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως!
Old 28 Δεκεμβρίου 2008, 10:19
Ομάδα Δωρητών

Ξέχασα να αναφέρω IVE TRIED κλείσιμο όλων αυτών των αιτήσεων πριν από την εκτέλεση των παιχνιδιών και αυτό δεν βοήθησε
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 14:45
Ομάδα Δωρητών

Κανείς δεν έχει καμία ιδέα;
Old 29 Δεκεμβρίου 2008, 15:49
Ομάδα Δωρητών

Ακούγεται σαν υπερθερμαίνετε
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 05:02
Ομάδα Δωρητών

Μετά από μόλις 5 λεπτά του παιχνιδιού; Τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση και είναι εκεί ούτως ή άλλως για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας; Έχω το laptop σε ένα επίθεμα και ψύξης!
Old 30 Δεκεμβρίου 2008, 05:36
Ομάδα Δωρητών

Κατάσταση λειτουργίας με coretemp και rivatuner, υποθέτω.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
ΑΠ διατηρεί το κλείσιμο [συντρίβεται] gideon112 Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 1 29 Μαΐου 2009 10:46
Πολύ αργός χρόνος απόκρισης - PC κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα, κατά το κλείσιμο των προγραμμάτων lotty26 Γενική Συζήτηση Hardware 2 24η Μαΐου 2009 06:03
Crysis Keeps τυχαία Κλεισίματα - Overclocking; mctw PC & Console Gaming 18 19 Φεβ 2009 10:55
Firefox κλεισίματος ίδια σε Ubuntu Hardy Rob1 Linux & Εναλλακτικές OS 7 6η Μαΐου 2008 12:00
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.