![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVe έχουν Battlefield 2 και Command Κατακτήστε και Red Alert 3 εγκαταστήσει στον φορητό υπολογιστή μου, η οποία εκτελεί XP. Κατά την αναπαραγωγή δύο παιχνίδια που λειτουργούν με το πρόστιμο που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα, αλλά μετά Battlefield παίζει για 10-20 λεπτά ή Red Alert για περίπου 5 το παιχνίδι μόνο κοντά;! Δεν λάθος ή τίποτα
| |||
| |||
| Δοκιμάστε την επανεγκατάσταση; |
|
| |||
| |||
| nevermind ... μόλις αντιληφθεί αυτό που συμβαίνει είτε όταν παίζετε το παιχνίδι, δεν αφορά μόνο ένα από αυτά ..... |
|
| |||
| |||
| Έχετε οποιαδήποτε ενημέρωση οδηγών έγιναν πρόσφατα ή άλλες αλλαγές στον υπολογιστή σας ολόκληρο το χρόνο αυτό άρχισε να συμβαίνουν; |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, IVe δεν ενημερώνεται κάθε οδηγούς Αν δεν το έχει αυτόματα το Windows Update. Μόνο πράγματα που έχω εγκαταστήσει είναι AVG anti-spyware, Kaspersky anti-virus και Comodo firewall. Με ένα μήνυμα σφάλματος im λίγο κολλήσει! Οποιαδήποτε βοήθεια θα εκτιμηθεί δεόντως! |
|
| |||
| |||
| Ξέχασα να αναφέρω IVE TRIED κλείσιμο όλων αυτών των αιτήσεων πριν από την εκτέλεση των παιχνιδιών και αυτό δεν βοήθησε |
|
| |||
| |||
| Κανείς δεν έχει καμία ιδέα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακούγεται σαν υπερθερμαίνετε
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Μετά από μόλις 5 λεπτά του παιχνιδιού; Τι ακριβώς θα μπορούσε να είναι η υπερθέρμανση και είναι εκεί ούτως ή άλλως για την παρακολούθηση της θερμοκρασίας; Έχω το laptop σε ένα επίθεμα και ψύξης! |
|
| |||
| |||
| Κατάσταση λειτουργίας με coretemp και rivatuner, υποθέτω.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΑΠ διατηρεί το κλείσιμο [συντρίβεται] | gideon112 | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 1 | 29 Μαΐου 2009 10:46 |
| Πολύ αργός χρόνος απόκρισης - PC κολλάει για λίγα δευτερόλεπτα, κατά το κλείσιμο των προγραμμάτων | lotty26 | Γενική Συζήτηση Hardware | 2 | 24η Μαΐου 2009 06:03 |
| Crysis Keeps τυχαία Κλεισίματα - Overclocking; | mctw | PC & Console Gaming | 18 | 19 Φεβ 2009 10:55 |
| Firefox κλεισίματος ίδια σε Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Εναλλακτικές OS | 7 | 6η Μαΐου 2008 12:00 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |