![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive bojiątu imaju 2 i Command i osvojiti Crvena Alert 3 Installer na moj laptop koji je pokrenut XP. Kada igrate igre obje su pokrenuti u redu, bez problema, ali nakon sviranja bojištu za 10-20 minuta ili Crveni Alert za oko 5 igra će samo zatvoriti?! Bez greške ili ništa
| |||
| |||
| Pokušajte ponovo instalirati? |
|
| |||
| |||
| Nema veze ... samo shvatio ovo se događa kada se igrate ili igru, a ne samo jedan od njih ..... |
|
| |||
| |||
| Jeste li nedavno ažurirane upravljačke programe ili bilo koji od bilo kakve druge promjene na računalo okolo ovaj vrijeme počela događa? |
|
| |||
| |||
| Sorry za kasni odgovor, Ive ne ažurira bilo kojeg vozača, osim ako je Windows Update automatski. Jedino što sam instalirane su AVG anti-spyware, Kaspersky Anti-virus i COMODO firewall. Bez poruku o pogrešci im malo zaglavi? Bilo koji pomoć bi bilo velik dio poštovati! |
|
| |||
| |||
| Zaboravio to spomenuti Ive pokušao zatvaranja svih ovih programa prije pokretanja igara, a ne pomoći |
|
| |||
| |||
| Nitko ne imati bilo koji ideja? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zvuči kao pregrijavanje
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Nakon samo 5 minuta gameplay? Što točno pregrijavanja mogao biti i je tamo ionako nadzirati temperaturu? Imam laptop na rashladnih slabljenja i Vi! |
|
| |||
| |||
| Windowed način rada s coretemp i rivatuner, JA misliti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| IE drži zatvaranja [pad sustava] | gideon112 | Web Browsers & FTP Klijenti | 1 | 29. svibanj 2009 10:46 |
| Vrlo sporo odziva - PC smrzne nekoliko sekundi kada zatvaranje programa | lotty26 | General Hardware Chat | 2 | 24. svibanj 2009 06:03 |
| Crysis vodi nasumi Zatvaranje - Overclocking? | mctw | PC & konzole Igre | 18 | 19. veljača 2009 10:55 |
| Firefox zavrąnu sama u Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux OS i alternativna | 7 | 6. svibanj 2008 12:00 |
| Thread Tools | |
| |