![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive יש שדה הקרב 2 ו פיקוד ו האדום התראת לכבוש 3 מותקן על הנייד שלי שבו פועל XP. כאשר שיחק בשני המשחקים הן פועלות בסדר ללא שום בעיות, אבל אחרי משחק שדה הקרב של 10-20 דקות או אדום התראה בערך 5 המשחק יהיה רק קרוב? אין שגיאה או משהו
| |||
| |||
| נסה התקנה מחדש? |
|
| |||
| |||
| nevermind ... פשוט הבנתי שזה קורה גם כאשר אתה משחק במשחק, לא רק אחד מהם ..... |
|
| |||
| |||
| האם כל מנהלי התקן מעודכנים שנעשו לאחרונה או כל סוג אחר שינויים במחשב סביב התרחשות זמן זה התחיל? |
|
| |||
| |||
| סליחה על האיחור בתשובה, Ive לא עודכנו כל מנהלי ההתקנים של Windows Update, אלא אם יש אוטומטית. רק דברים שאני כבר מותקן הן ממוצע נגד תוכנות ריגול, אנטי וירוס Kaspersky ו Comodo Firewall. בלי הודעת שגיאה IM קצת תקועה? כל עזרה תהיה הרבה appreciated! |
|
| |||
| |||
| שכחת להזכיר Ive ניסו לסגור את כל היישומים הללו לפני הרצת משחקים, אבל זה לא עזר |
|
| |||
| |||
| אף אחד יש לך רעיונות? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| נשמע כמו לחמם יותר מדי
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| רק אחרי 5 דקות של gameplay? מה בדיוק יכול להיות overheating והאם יש בכל זאת כדי לנטר את הטמפ '? יש לי את הנייד על הקירור גם כרית! |
|
| |||
| |||
| חלון עם מצב coretemp ו rivatuner, אני מניח.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| IE שומר הסגירה [crashing] | gideon112 | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 1 | 29 מאי 2009 10:46 |
| זמן תגובה איטי מאוד - המחשב נתקע לכמה שניות בעת סגירת תוכניות | lotty26 | כללי חומרה צ 'אט | 2 | 24 מאי 2009 06:03 |
| Crysis שומר ולחזור אליו באופן אקראי סגירת - Overclocking? | mctw | PC & קונסולת משחקים | 18 | 19th פברואר 2009 10:55 |
| Firefox הסגירה את עצמה ב Ubuntu Hardy | Rob1 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | 6 מאי 2008 12:00 |
| שרשרת כלים | |
| |