![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive, kurie Battlefield 2 ir Command & Conquer Red Alert 3 sumontuoti ant mano laptopo, kuri veikia XP. Kai žaidžia abi žaidimai jie veikia gerai, be problemų, bet po žaidimo Battlefield 10-20 minučių arba Red Alert apie 5 Žaidimas bus tiesiog uždaryti?! Nėra klaidos ar ko nors
| |||
| |||
| Pabandykite iš naujo įdiegti? |
|
| |||
| |||
| nevermind ... tik supratau, tai vyksta, kai tu žaidi nei žaidimas, o ne tik vienas iš jų ..... |
|
| |||
| |||
| Ar turite atnaujinti vairuotojams, bet pastaruoju metu ar jokių kitų pakeitimų į kompiuterį maždaug kada tai prasidėjo vyksta? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome už pavėluotus atsakymas, Ive, bet ne atnaujinti vairuotojams, jei Windows Update automatiškai. Tik ką aš įdiegėte yra AVG Anti-spyware, Kaspersky anti-virus ir Comodo ugniasienę. Be klaidos pranešimą im bit pakimba?! Any help būtų Much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Pamiršau paminėti Ive bandė uždaryti visus šiuos Prieš paleidžiant žaidimus, ir ji nepadėjo |
|
| |||
| |||
| Niekas jokių minčių? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Skamba perkaitimas
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vos 5 minutes gameplay? Kas tiksliai gali perkaisti ir ten vistiek stebėti temperatūrą? Turiu nešiojamąjį kompiuterį su šaldymo įpasirinktus taip pat! |
|
| |||
| |||
| Langų režimu coretemp ir rivatuner, manau.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE saugo uždarymas [crashing] | gideon112 | Naršyklėms & FTP Klientai | 1 | Gegužė 29, 2009 10:46 |
| Labai lėtas reakcijos laikas - PC pakimba kelias sekundes, kai uždarant programas | lotty26 | General Hardware Chat | 2 | Gegužė 24, 2009 06:03 |
| Crysis eina Atsitiktinai uždarymas - Overclocking? | mctw | PC & konsolės Žaidimai | 18 | 19 vasaris 2009 10:55 |
| Firefox uždarymo pati Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Alternative OS | 7 | 6 gegužė 2008 12:00 |
| Temos įrankiai | |
| |