![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| IVE ir Battlefield 2 un vadības un iekarot Red Alert 3 uzstādīta uz manu portatīvo datoru, kas darbojas XP. Kad spēlējot spēles, gan tās vadīt soda ar nekādas problēmas, taču pēc spēles Battlefield uz 10-20 minūtēm vai Red Alert apmēram 5 spēle būs tikai aizvērt?! Neviena kļūda, vai kaut
| |||
| |||
| Mēģiniet pārinstalēt? |
|
| |||
| |||
| nevermind ... vienkārši sapratu, tas notiek tad, ja jūs spēlēt, spēle, ne tikai viens no viņiem ..... |
|
| |||
| |||
| Vai jūs atjaunošana jebkuru draiveri vai nesen veiktas citas izmaiņas jūsu datoru ap laiku, kad tas sākās notiek? |
|
| |||
| |||
| Atvainojamies par vēlu atbildi, Ive nav atjaunināta jebkuru draiveri, ja Windows Update ir automātiski. Tikai lietas, es uzinstalēju ir AVG anti-spyware, Kaspersky anti-vīrusu un Comodo firewall. Bez kļūdas ziņojumu im mazliet iestrēdzis?! Any help, būtu ļoti appreciated! |
|
| |||
| |||
| Aizmirsa pieminēt Ive mēģinājis aizverot visus šos pieteikumus pirms braukšanas spēles un tas nepalīdzēja |
|
| |||
| |||
| Neviens ir kādas idejas? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Izklausās pārkarsēt
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Jau pēc 5 min spēlēšanas? Kas tieši varētu būt pārkaršana, un tur anyway, lai uzraudzītu temperatūru? Man ir klēpjdatoru dzesēšanas bloks, kā arī! |
|
| |||
| |||
| Windowed režīmā ar coretemp un rivatuner, man domāt.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
![]() |
|
| Bookmarks |