![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive się Battlefield 2 i Command and Conquer Red Alert 3 zainstalowane na moim laptopie, który jest uruchomiony XP. Podczas odtwarzania obu gier są uruchamiane grzywny bez problemów, ale po gry Battlefield na 10-20 minut lub Red Alert za około 5 gra będzie po prostu zamknąć? Nr błędu lub coś
| |||
| |||
| Spróbuj ponownie zainstalować? |
|
| |||
| |||
| nevermind ... realizowane tylko tak się dzieje podczas gry albo gra, a nie tylko jeden z nich ..... |
|
| |||
| |||
| Czy aktualizacja jakichkolwiek sterowników niedawno lub jakiekolwiek inne zmiany dokonane na komputerze wokół tego czasu rozpoczął występujące? |
|
| |||
| |||
| Przepraszamy za późno odpowiedzi, Ive nieaktualizowane żadnych sterowników, chyba że Windows Update automatycznie. Tylko Things I've zainstalowane są AVG Anti-spyware, Kaspersky Anti-Virus i Comodo firewall. Bez żadnego komunikatu o błędzie im trochę stuck! Każda pomoc będzie much appreciated! |
|
| |||
| |||
| Zapomniałem wspomnieć Ive próbował zamknięcia wszystkich aplikacji przed uruchomieniem gry i to nie pomoże |
|
| |||
| |||
| Nikt nie ma żadnych pomysłów? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sounds like przepalać
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Po zaledwie 5 minut z gry? Co dokładnie może być przegrzanie i jest tam tak czy owak do monitorowania temperatury? Mam laptopa na chłodzenie pad as well! |
|
| |||
| |||
| Tryb okna z coretemp i rivatuner, I suppose.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
![]() |
|
| Zakładki |