![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ive au Battlefield 2 şi Command and Conquer Red Alert 3 instalat pe sistemul meu laptop care se execută XP. La redarea ambele jocuri au rulat bine cu nici o problema, dar, după joc Battlefield pentru 10-20 de minute sau Red Alert pentru aproximativ 5 jocul va închide?! Nici o eroare sau ceva de genul asta
|
|||
|
|||
|
Încercaţi să reinstalez?
|
|
|
|||
|
|||
|
Nu ... doar realizat acest lucru se întâmplă atunci când juca fie joc, nu doar unul dintre ei .....
|
|
|
|||
|
|||
|
Te-ai nici o actualizare driver-a făcut recent sau orice alte modificări la PC, în jur de ora acest început au apărut?
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne pare rău pentru întârziere răspuns, Ive nu orice actualizare driver-ele cu excepţia cazului în care Windows Update a automat. Numai lucruri le-am instalat sunt AVG anti-spyware, Kaspersky anti-virus şi Comodo firewall. Fără un mesaj de eroare de chat a ramas un pic?!
Orice ajutor ar fi mult mai apreciat!
|
|
|
|||
|
|||
|
Am uitat să menţionez Ive închidere a încercat înainte de toate aceste aplicaţii care rulează în jocuri şi aceasta nu ajuta
|
|
|
|||
|
|||
|
Nimeni nu avea nici o idee?
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Pare a fi supraincalzirea
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
După numai 5 minute de joc? Ce ar putea fi exact supraîncălzire şi oricum nu este de a monitoriza temperatura? Am laptop-ul pe un tampon de răcire, de asemenea!
|
|
|
|||
|
|||
|
Mod de Windowed cu coretemp şi rivatuner, presupun.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|