![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive mať Battlefield 2 a Command and Conquer Red Alert 3 inštalované na mojom notebooku, ktorý beží XP. Pri hraní hier, ako im beží dobre, bez problémov, ale po hre Battlefield za 10-20 minút, alebo Red Alert asi 5 hra bude len tesnej? Žiadna chyba alebo niečo
| |||
| |||
| Skúste znova? |
|
| |||
| |||
| nevadí ... rovnako si uvedomil toto sa deje, keď budete hrať buď hru, nie len jeden z nich ..... |
|
| |||
| |||
| Už ste nedávno aktualizované žiadne ovládače alebo akékoľvek iné zmeny na vašom PC po tejto dobe začali objavovať? |
|
| |||
| |||
| Ospravedlňujeme sa za neskorú odpoveď, Ive neaktualizovali žiadne ovládače, ak je systém Windows Update automaticky. Len čo som sa nainštalovaný AVG Anti-Spyware, Kaspersky Anti-Virus a Comodo firewall. Bez chybovú správu im trochu prilepil? Pomoci by sa veľa! |
|
| |||
| |||
| Zabudol som sa zmieniť Ive pokúsil ukončiť všetky tieto aplikácie pred spustením hry a nebolo pomoci |
|
| |||
| |||
| Nikto žiadny nápad? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Znie to ako prehrievať
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Za pouhých 5 minút z hry? Čo presne by mohlo byť prehriatia a je tam tak ako aj na monitorovanie teploty? Mám na notebooku na chladiacu podložku rovnako! |
|
| |||
| |||
| Oknami režim s coretemp a RivaTuner, předpokládám.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE drží zatvárací [shazovat] | gideon112 | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 1 | 29. máj 2009 10:46 |
| Veľmi pomalá doba odozvy - PC zasekne na niekoľko sekúnd pri zatváraní programov | lotty26 | Všeobecné Hardware Chat | 2 | 24. máj 2009 06:03 |
| Crysis Udržuje náhodne Konečný - Overclocking? | mctw | PC a herné konzoly | 18 | 19. február 2009 10:55 |
| Firefox zatvorení sám v Ubuntu Hardy | Rob1 | Linux & Alternatívne OS | 7 | 6. mája 2008 12:00 |
| Thread Tools | |
| |