![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Иве бојиа̨ту имају 2 и Цомманд и освојити Црвена Алерт 3 инсталиран на мој лаптоп који је покренут КСП. Када играте игре обе су покренути у реду, без проблема, али након свирања бојишту за 10-20 минута или Црвени Алерт за око 5 игра ће само затворити?! Без грешке или ништа
| |||
| |||
| Покушајте поново инсталирати? |
|
| |||
| |||
| Нема везе ... само схватио ово се дешава када се играте или игру, а не само један од њих ..... |
|
| |||
| |||
| Јесте ли недавно ажуриране управљачке програме или било који од било какве друге промене на рачунар около данашји време почела дешава? |
|
| |||
| |||
| Сорры за касни одговор, Иве не ажурира било којег возача, осим ако је Уиндоус Упдате аутоматски. Једино што сам инсталиране су АВГ анти-спыуаре, Касперскы Анти-вирус и ЦОМОДО фиреуалл. Без поруку о грешци им мало заглави? Било који помоћ би било велик део поштовати! |
|
| |||
| |||
| Заборавио то споменути Иве покушао затварања свих ових програма пре покретања игара, а не помоћи |
|
| |||
| |||
| Нико не имати било који идеја? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звучи као прегријавање
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Након само 5 минута гамеплаы? Шта тачно прегрејавања могао бити и је тамо ионако надзирати температуру? Имам лаптоп на расхладних слабљења и Ви! |
|
| |||
| |||
| Уиндоуед начин рада са цоретемп и риватунер, ЈА мислити.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |