![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive Battlefield 2 ve Komuta Conquer Red Alert 3 hangi XP çalıştıran benim dizüstü yüklü olması gerekmektedir. Ne zaman, ama iyi herhangi bir sorun ile çalıştırmak iki oyun 10-20 dakika veya Red Alert için 5 oyun sadece kapatmak için Battlefield oynamaya sonra? Hata falan
| |||
| |||
| Yeniden yüklemeyi dene? |
|
| |||
| |||
| Nevermind ... bu gerçekleştiği zaman da oyun değil, sadece bir tanesi ..... oyun oluyor |
|
| |||
| |||
| Yakın bir zamanda herhangi bir güncellenen sürücü veya bu occuring başlayan sefer PC'nize başka değişiklikler yaptı? |
|
| |||
| |||
| Sürece Windows Update otomatik olarak vardır geç yanıt için özür dilerim herhangi bir sürücü güncelleştirilmez Ive. Ben kurduktan sonra tek şey anti-casus yazılım, Kaspersky Anti-virüs ve güvenlik duvarı Comodo AVG vardır. Biraz sıkışmış bir hata mesajı sohbet olmadan? Herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız! |
|
| |||
| |||
| Unuttum Ive oyunları çalıştırmadan önce tüm bu uygulamaları kapanış denedim ve yardım didn't belirtmeyi |
|
| |||
| |||
| Kimse herhangi bir fikirleri var mı? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Isınmak gibi
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Oyun sadece 5 dakika sonra? Ne ve aşırı olabilir orada zaten bir sıcaklık izlemek için? Bir soğutma pedi üzerinde de dizüstü bilgisayar var! |
|
| |||
| |||
| Coretemp ve rivatuner ile pencere moduna ben varsayalım.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |