![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ive є Battlefield 2 і командно-Conquer Red Alert 3 встановлений на моєму ноутбуці, який курсує XP. При відтворенні в обох іграх вони виконується нормально, без будь-яких проблем, але після гри в Battlefield протягом 10-20 хвилин або Red Alert близько 5 гра буде просто закрити?! Чи не помилка або нічого
| |||
| |||
| Спробуйте перевстановити? |
|
| |||
| |||
| Nevermind ... просто зрозуміла, що це відбувається, коли ви граєте або гру, а не тільки один з них ..... |
|
| |||
| |||
| Ви оновлюються драйвера зроблені давно, або будь-які інші зміни на вашому комп'ютері за часів початку цього відбувається? |
|
| |||
| |||
| Вибачте за пізню відповідь, Ive не оновлюються драйвера, якщо Windows оновлення автоматично. Єдине, що я вже встановлені на комп'ютері, AVG Anti-Spyware, Антивірус Касперського та Comodo Firewall. Без чату повідомлення про помилку трохи застряг?! Будь-яка допомога буде набагато оцінили! |
|
| |||
| |||
| Забув згадати Ive намагався закрити всі ці програми, але перед запуском гри і це не допомогло |
|
| |||
| |||
| Ніхто не є якісь ідеї? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Схоже, перегрів
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Усього лише через 5 хвилин гри? Що саме може бути перегрів і є в будь-якому випадку для контролю за температурою? У мене ноутбук на охолодження PAD, як добре! |
|
| |||
| |||
| Віконний режим з CoreTemp і RivaTuner, я вважаю.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |