![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| здрасти
Аз whent за игра днес и видях C & C първото десетилетие на 15 лири, така и baught тя да се използва за PC игри, аз имам играе ренегат за 5 часа и аз го обичам! моя компютър изгради ще бъде завършена през 10 дни (надявам се, дънната дата е била преместена нагоре ) Жаргон търпение да Crysis Моята система: Cewy на чудно macine
|
|
| |||
| |||
| Аз имам и двете Crysis и COD4 и COD4 Трябва да кажа, харесва ми, че по-добре. Ако ви харесва предизвикателство тогава Crysis е тази, която искаш. COD4 е само някои хубав интензивен бързо минали действия. Ако го сложите на твърди, че има някои места, което ще отнеме време, за да победи. Но се надявам да Ви бъде новата конструкция. : D Винаги се радвам да има нещо, което играе в по-новите игри. |
|
| |||
| |||
| Im играя ми го на лаптоп с горната част на линията Intel борда 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако някога искате да игра на Нула Час по разследване на Нека знаят Cewy. Това е нещо, което ще ти сритам задника най!
|
| |||
| |||
| yeh, че Алекс просто казвам кога, ATM Im изчерпва нещо, но когато съм на nre система и може да победи и в ултра-висока детайлност |