![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
i whent do hry a dnes viděli, C & C prvního desetiletí pro 15 liber, tak jsem baught je zvyknout si na PC hry, jsem byl hrát odrodilec za 5 hodin, i love it! moje PC stavět bude dokončena do 10 dnů (doufejme, že základní deska data byla přesunuta do ) Nelze čekat, až dostanu Crysis Můj systém: Cewy se divit Macine
|
|
| |||
| |||
| Mám i Crysis a CoD4 a CoD4 mám říct, líbí se mi to lepší. Pokud máte rádi výzvu pak Crysis je jedním chcete. CoD4 je jen pěkná silná rychle minulé akce. Pokud umístíte na tvrdý i když existují některé spoty, které budou trvat porazit. Ale naděje se vám líbí vaše nové verzi. : D Vždy dobré mít něco, co hraje na novější hry. |
|
| |||
| |||
| im hrát to na mém notebooku s horní linií Intel palubě 64meg GFX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud jste někdy chtěli hru Zero Hour přes IP to dejte mi vědět Cewy. To je něco, co bude výkop na tvůj zadek!
|
| |||
| |||
| yeh Určitě alex jen říct, když atm im nízký res, ale když dostanu nre systém můžu porazit a ve ultravysoké detail |