![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| γεια
i whent στο παιχνίδι σήμερα και είδα C & C την πρώτη δεκαετία για 15 λίρες έτσι baught να συνηθίσεις PC gaming, έχω παίζει αρνησίθρησκος για 5 ώρες και θ 'αρέσει! pc μου οικοδομήσουμε θα ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες (ευτυχώς, μητρική πλακέτα ημερομηνία έχει μετακινηθεί μέχρι ) Επίκλισης περιμένουμε να crysis Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine
|
|
| |||
| |||
| Πήρα δύο crysis και COD4 και COD4 έχω να πω, μου αρέσει καλύτερα. Αν σας αρέσει η πρόκληση τότε crysis είναι αυτή που θέλετε. COD4 είναι μόνο μερικά ωραία έντονο παρελθόν γρήγορη δράση. Εάν το βάλετε σε σκληρό και αν υπάρχουν κάποια σημεία που θα πάρει λίγο χρόνο για να νικήσει. Αλλά ελπίζω θα θέλατε να σας νέα οικοδομήσουμε. : D Πάντα καλό να έχουμε κάτι το οποίο παίζει τα νεότερα παιχνίδια. |
|
| |||
| |||
| im παίζει αυτό μου laptop με το επάνω μέρος της γραμμής Intel εποχουμένως 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εάν ποτέ θελήσετε να το παιχνίδι για την ώρα μηδέν, μέσω της ip επιτρέψτε μου να γνωρίζουν Cewy. Αυτό είναι κάτι που θα δώσει ώθηση στο κώλο σου!
|
| |||
| |||
| yeh σίγουρος alex να πω πότε, atm im εξαντλείται res, αλλά όταν παίρνω το σύστημα μέχρι nre μπορώ να νικήσει και στην πολύ μεγάλη λεπτομέρεια |