![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| bok
Ja whent da igra danas i vidio C & C prvom desetljeću za 15 funte pa sam baught to da se koristi za pc igre, sam igrajući otpadnički za 5 sati i JA hatar Internet! moj pc izgraditi će biti dovršena u 10 dana (nadajmo se, matična ploča datum je premještena up ) Cant pričekajte da dobijete crysis My System: Cewy je čudo macine
|
|
| |||
| |||
| Imam oba crysis i COD4 i COD4 sam to say, I like to bolje. Ako volite izazov crysis onda je onaj koji želite. COD4 je tek nekih prošlih izbirljiv intenzivnom brza akcija. Ako stavite ga na hard iako postoje neke spotove koje će potrajati da tuku. No, nadamo se da ćete kao svoju novu izgradnju. : D Uvijek je dobro imati nešto što igra novije igre. |
|
| |||
| |||
| im svira na moj laptop s vrha liniju onboard Intel 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ikada ištanje to igra na Zero Hour putem IP-a javite mi Cewy. To je nešto što će tvoja kick ass at!
|
| |||
| |||
| yeh sigurni alex samo reci kada, ATM im nizak res, ali kada sam dobio nre sustav se ja mogu tući u u ultra visokim detaljima |