![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| szia
i whent a játék ma, és látta, C & C első évtizedében a 15 font tehát én baught, hogy megszokja a PC Gaming, már játszott renegát, 5 óra, I love it! my pc kiépítése lesz kész a 10 nap (remélhetőleg alaplap dátum került fel ) Cant várni, hogy a Crysis My System: Cewy a csoda macine
|
|
| |||
| |||
| Megvan a Crysis és a cod4 és cod4 I got to say, I like it better. Ha szereted a kihívást jelent majd a Crysis az egyik akarja. Cod4 csak pár szép élénk gyorsan elmúlt intézkedés. Ha inkább a kemény, hogy vannak olyan helyek, ami eltarthat egy ideig, hogy megverte. De remélem, tetszik az új építeni. : D Mindig jó ha van valami, hogy lejátssza a legújabb játékokat. |
|
| |||
| |||
| im playing it on my laptop a felső sorban Intel fedélzeti 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha le akarjuk játék Zero Hour keresztül IP let me know Cewy. Ez az, amit te is kick ass at!
|
| |||
| |||
| yeh biztos alex csak mondom, ha ATM-im lecsökkent dolog, de mikor én kap a rendszer nre fel tudok beat és az ultra nagy részletességgel |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Segítség: Gaming Rig? Költségvetés Gaming fúrótoronyhoz im getting a 900 $ | crazydan20 | Általános fémáru Chat | 9 | 3. március 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Általános fémáru Chat | 35 | 24. július 2008 21:12 |
| Want to buy a PC Gaming | electrik91 | Általános fémáru Chat | 8 | 15. január 2008 15:59 |
| A $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | Általános fémáru Chat | 4 | 11 Sep 2007 10:43 |
| Gaming cpu | xactly | Processzorok, alaplapok és RAM | 7 | 16. augusztus 2007 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |