![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הי
אני whent את המשחק היום וראיתי C & C את העשור הראשון של 15 פאונד, כך אני baught אותו להתרגל PC Gaming, הייתי משחק מומר ל 5 שעות ואני אוהבת את זה! המחשב שלי יהיה סיימו לבנות ב 10 ימים (אני מקווה, לוח האם תאריך הועברה למעלה ) צביעות לחכות כדי לקבל crysis המערכת שלי: Cewy של פלא macine
|
|
| |||
| |||
| יש לי את שניהם crysis ו COD4 ו COD4 אני חייב להגיד, אני אוהב את זה טוב יותר. אם אתה רוצה אתגר אז crysis הוא אחד שאתה רוצה. COD4 הוא רק כמה נחמד האחרונות פעילות אינטנסיבית מהר. אם תוסיף את זה קשה אם כי יש כמה כתמים כי ייקח זמן כדי לנצח. אבל מקווה שאתה אוהב את החדשות לבנות. : D תמיד טוב שיש משהו חדש יותר, כי את משחקת משחקים. |
|
| |||
| |||
| IM משחקת אותה על הנייד שלי עם הקו העליון של אינטל onboard 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה רוצה משחק על שעת האפס באמצעות IP של עמי Cewy. זה משהו שאני יהיה לקרוע את התחת שלך בבית!
|
| |||
| |||
| yeh בטוח אלכס רק לומר מתי, ATM IM להיגמר מיל אבל כאשר אני מקבל את המערכת nre למעלה אני יכול להכות U ב Ultra פירוט גבוהה |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה: משחקים חבל? תקציב המשחקים חבל IM מקבל עבור $ 900 | crazydan20 | כללי חומרה צ 'אט | 9 | 3rd מרץ 2009 19:36 |
| משחקים למחשב | Sc0ttY07 | כללי חומרה צ 'אט | 35 | 24 יולי 2008 21:12 |
| רוצה לקנות משחק מחשב | electrik91 | כללי חומרה צ 'אט | 8 | ה -15 בחודש ינואר 2008 15:59 |
| The $ 500 Gaming מעטה. . . | clintondavidn | כללי חומרה צ 'אט | 4 | 11th ספטמבר 2007 10:43 |
| משחקים CPU | xactly | CPUs, Motherboards & RAM | 7 | 16th אוגוסט 2007 10:33 |
| שרשרת כלים | |
| |