![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labas
I whent su žaidimu šiandien, ir pamačiau, C & C pirmąjį dešimtmetį už £ 15, kad aš baught jis pripras prie kompiuterinių žaidimų aš žaisti perbėgėlis 5 valandas ir I love it! Mano PC pastatyti bus baigtas per 10 dienų (tikiuosi, Portatiles data buvo perkelta iki ), Cant wait to get Crysis Mano sistema: Cewy's stebuklas Macine
|
|
| |||
| |||
| Aš turiu tiek ir CoD4 ir Crysis CoD4 I got to say, I like it better. Jei norite iššūkis tada crysis yra viena nori. CoD4 yra tik keletas Nice intensyvus greitai praeities veiksmų. Jei įtrauksite jį į kietąjį nors yra keletas vietų, kad bus nors mušti. Bet tikimės, Jums patinka nauja statyti. : D Visada gerai turėti kažką, vaidina naujesnių žaidimų. |
|
| |||
| |||
| im playing it on my laptop su linija Intel Borto 64meg GFX viršų |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei kada nors norėsite žaidimą Zero Hour per IP let me know Cewy. Štai ką aš ateityje asilas ne tavo!
|
| |||
| |||
| yeh tikrai Alex tiesiog pasakyti, kada, ATM im senka res, bet kai gaunu NRE sistema iki galiu pabūti ir visų ultra high detail |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Pagalba: Gaming Rig? Biudžetas žaidimų įlaidai im gauti už 900 $ | crazydan20 | General Hardware Chat | 9 | 3 kovas 2009 19:36 |
| GeForce | Sc0ttY07 | General Hardware Chat | 35 | 24 liepa 2008 21:12 |
| Norite nusipirkti žaidimus PC | electrik91 | General Hardware Chat | 8 | 15 sausis 2008 15:59 |
| $ 500 Gaming Rig. . . | clintondavidn | General Hardware Chat | 4 | 11 rugsėjis 2007 10:43 |
| Žaidimų CPU | xactly | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 7 | Rugpjūtis 16, 2007 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |