![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| čau
i whent uz spēli šodien un redzēja, C & C pirmās desmitgades par £ 15 so i baught tā, lai pierastu pie pc spēļu, man ir spēļu renegāts 5 stundas un i love it! mans pc būvēt tiks pabeigts 10 dienās (cerams, mātesplatē datums ir pārcelts līdz ) Cant wait to get Crysis Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine
|
|
| |||
| |||
| Man gan Crysis un COD4 un COD4 Man teikt, man patīk labāk. Ja jums patīk izaicinājums, tad Crysis ir viens vēlaties. COD4 ir tikai daži nice intensīvs ātra darbība pagātnē. Ja jūs to ievietojat grūti kaut gan ir daži plankumi, kas notiks, bet to beat. Bet ceram, ka jums patīk jūsu jaunu objektu būvniecību. : D Vienmēr labi ir kaut kas atskaņo jaunākās spēles. |
|
| |||
| |||
| im playing uz manu klēpjdators ar augšējā līnija Intel borta 64meg gfx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs kādreiz gribat spēli Zero Hour caur ip's let me know Cewy. Tas ir kaut kas es kick tavs ass ir!
|
| |||
| |||
| Yeh pārliecināts alex tikai pateikt, ja atm im zems res bet kad man nre sistēmā līdz i var pārspēt U sevišķi augstu detalizēti |