![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nazdar
i whent do hry a dnes videli, C & C prvého desaťročia pre 15 libier, tak jsem baught je zvyknúť si na PC hry, som bol hrať odrodilec za 5 hodín, i love it! moje PC stavať bude ukončená do 10 dní (dúfajme, že základná doska dátumu bola presunutá do ) Nemožno čakať, až dostanu Crysis Môj systém: Cewy sa diviť Macina
|
|
| |||
| |||
| Mám aj Crysis a CoD4 a CoD4 mám povedať, páči sa mi to lepšie. Ak máte radi výzvu potom Crysis je jedným chcete. CoD4 je len pekná silná rýchlo minulej akcie. Ak umiestnite na tvrdý aj keď existujú niektoré spoty, ktoré budú trvať poraziť. Ale nádeje sa vám páči vaša novej verzii. : D Vždy dobré mať niečo, čo hrá na novšie hry. |
|
| |||
| |||
| im hrať to na mojom notebooku s hornou líniou Intel palube 64meg GFX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak ste niekedy chceli hru Zero Hour cez IP to dajte mi vedieť Cewy. To je niečo, čo bude výkop na tvoj zadok!
|
| |||
| |||
| Yeh Určite alex len povedať, keď atm im nízky res, ale keď dostanem nre systém môžem poraziť a vo veľmi vysokej detail |