![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бок
Ја ухент да игра данас и видио Ц & Ц првом деценији за 15 фунте па сам баугхт то да се користи за пц игре, сам играјући отпаднички за 5 сати и ЈА љубав то! мој пц изградити ће бити завршена у 10 дана (надајмо се, матична плоча датум је премештена уп ) Цант сачекајте да добијете црысис Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине
|
|
| |||
| |||
| Имам оба црысис и ЦОД4 и ЦОД4 сам то саы, И лике то боље. Ако волите изазов црысис онда је онај који желите. ЦОД4 је тек неких прошлих леп интензивном брза акција. Ако ставите га на хард иако постоје неке спотове које ће потрајати да туку. Но, надамо се да ћете као своју нову изградњу. : Д Увек је добро имати нешто што игра новије игре. |
|
| |||
| |||
| им свира на мој лаптоп са врха линију онбоард Интел 64мег гфкс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако икада оскудица за игра на Зеро Хоур путем ИП-а јавите ми Цеуы. То је нешто што ће твоја кицк асс ат!
|
| |||
| |||
| ыех сигурни алекс само реци када, АТМ им низак рес, али када сам добио нре систем се ја могу тучи у у ултра високим детаљима |