![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт
Я whent до гри сьогодні і побачив C & C першого десятиліття 15 фунта тому я baught вона звикали до PC ігор, я грав Renegade протягом 5 годин, і я люблю його! побудувати мій ПК буде закінчено протягом 10 днів (сподіваюся, материнська плата дата була перенесена вгору ) Cant чекати, щоб отримати Crysis Моя система: Wonder's машинного Cewy
|
|
| |||
| |||
| Я як Crysis і COD4 і COD4 я скажу, я, як це краще. Якщо вам подобається те завданням Crysis є той, який ви хочете. COD4 це лише деякі Nice інтенсивної швидко минулих дій. Якщо ви поставите його на жорсткий, хоча є деякі місця, які займе якийсь час, щоб бити. Але сподіваюся, вам сподобається новий побудувати. : D Завжди добре мати щось грає новими іграми. |
|
| |||
| |||
| їм він грав на моєму ноутбуці з верхнім бортовим лінія Intel 64meg GFX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви завжди хочете, щоб гра на Zero Hour через IP-адрес, дайте мені знати Cewy. Це те, що я твій удар в зад!
|
| |||
| |||
| Yeh впевнений Алекса просто сказати, коли банкомат їм вичерпаний Res але коли я вийду ЯРД системи до Я поб'ю U в ультра-високих докладніше |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Довідка: Gaming Ріг? Бюджет ігор Ріг їм отримати за $ 900 | crazydan20 | Генеральний обладнання чат | 9 | 3 березня 2009 19:36 |
| PC Gaming | Sc0ttY07 | Генеральний обладнання чат | 35 | 24 липня 2008 21:12 |
| Хочете купити ігри на ПК | electrik91 | Генеральний обладнання чат | 8 | 15 січня 2008 15:59 |
| $ 500 ігор Ріг. . . | clintondavidn | Генеральний обладнання чат | 4 | 11 вересня 2007 10:43 |
| Gaming процесор | xactly | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 16 серпня 2007 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |