![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добре е така, I'v бил PC Gamer завинаги и i'v винаги смята Мака да бъде нещо като "Другите!" И CUS на това, аз никога не си ги използва. Въпреки това, recenlty реших да изляза на голяма от разходите за гуляй christams и аз просто се е случило с въвеждат дома си една от красивите нови 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, 500GB HDD т.н.), както малко представя себе си ! Както i'v било като забавляват с него и всички, но аз арго помогне оглеждам в моя купчина PC игри, които като че ли се събирането на прах, а аз се чудя, ако имаше нещо мога да направя за него. Така че, по-голямата част от въпроса ми е ... Има ли все пак, по всичко възможно, за да се получи някакъв PC-ROM и DVD-PC игри за пускане на Intel базирани iMac??? Сега, аз знам това е failry епични въпрос и аз се правят малко изследвания в областта на неща като EA Ябълкова Програмата, която coverts PC игри, като това за Intel Мака, но аз прав арго добивам то за любов, нито пари! Alternativly, ако отговорът на моя въпрос previose е прав NO, Може да изтеглите ISO имидж файлове (например игри) да бъдат монтирани върху дискове да се движат по Мак? Аз го правя през цялото време на моя компютър, аз просто се чудех, ако му е възможно за Mac? Добре, мисията на запитването знам, но - Наистина оценявам anyones помощ поглед или просто genral knowlage по тази тема. Наздраве момчета DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Дори ако те тичам Съмнявам на Mac ще имат право да играят на игри, не мисля, че са посветени графични карти.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didn't осъзнаят това! Haha - благодаря за главите нагоре! Всички останали информация, опит, идеи и т.н. са welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww когато видях тази тема си помислих, че това е дебат по отношение на това какво е по-добре аз бях готова да плоча на Mac не края
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съществува дебата: Gamer: PC. Нетните сърф: Mac Нещо друго: Или. Всички тези по-горе: PC.
|
| |||
| |||
| Мак също са много добри за издателска дейност, графичен дизайн и др музика производство. Те са машини за офиса не игрални играчки. |
|
| |||
| |||
| бр но може да направи всички по-горе също толкова добре и на по-ниска цена! |
|
| |||
| |||
| Не съм съгласен, има софтуер за Мака, че не е на разположение за PC. |
|
| |||
| |||
| Като какво ...... начално лагер |
|
| |||
| |||
| Добре, ето една, музика производство софтуер. Логически, arguably най-добрия софтуер за работа се използва в почти всяко студио, колеж, училище или каквото и е достъпен само за Mac. |