![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| No ano, byl I'v PC Gamer navždy a i'v vždy považuje Macy se docela rádi 'Ostatní!' A CUS na to, že jsem nikdy opravdu nikdy použity nich. Nicméně, recenlty jsem se rozhodl jít na velkou a výdajů dovádění pro christams a já se právě stalo, aby jeden z domů krásné nové 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, 500GB HDD atd.) as trochu představit sebe ! Každopádně i'v byly s to velká legrace a všem se to ale i významné pomoci podívat se na můj pilot z PC her, které se zdají být shromažďování prachu a já věděl, jestli existuje něco jsem mohl dělat. Tak, že velká část mé otázky je ... Je tam tak jako tak, je to možné, nějak dostat PC-ROM a DVD-PC hry spustit na Intel založena iMac? Teď už vím, to je otázka failry epické a jsem trochu výzkumu, jako to EA Mošty program, který prach PC her, jako je to pro Intel Macy, ale i jen dotírat dostat to z lásky, ani peníze! Alternativly, pokud je odpověď na můj dotaz previose je rovně NE, Můžete stažený ISO image soubory (tedy hry) se namontuje na disky běžet na Mac? Dělám to celou dobu na mém PC, jsem přemýšlel, pokud její možné pro Mac? Ok, poslání dotazu Já vím, ale - i opravdu ocení anyones pomoc, nebo jen nahlédnout genral knowlage na toto téma. Nazdraví kluci DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I když pochybuji, běh Mac bude mít možnost hrát hry, nemyslím si, že mají specializované grafické karty.
| |||
| |||
| Oooo Errr, didnt uvědomit, že! Haha - díky za hlavy vzhůru! Všechny další informace, zkušenosti, nápady atd. welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww Když jsem viděl toto vlákno jsem si myslel, že je to debata o tom, co je lepší, já byl připraven na břidlici MAC bez konce
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žádná rozprava: Gamer: PC. Čistý surfování: Mac Ještě něco: Buď. Všechny výše uvedené: PC.
|
| |||
| |||
| Macy jsou také velice dobré pro publikování, grafický design atd. a hudební produkce. Jedná se o stroje pro kanceláře není herní hračky. |
|
| |||
| |||
| ks ale můžete udělat všechny výše uvedené stejně dobře a za nižší cenu! |
|
| |||
| |||
| Nesouhlasím, je software pro Mac, který není k dispozici pro PC. |
|
| |||
| |||
| stejně jako to, co ...... boot camp |
|
| |||
| |||
| Ok, tady je jeden, hudební produkce softwaru. Logic, zřejmě nejlepší software pro práci se používá v téměř každé studio, škola, škola nebo cokoliv a je k dispozici pouze pro Mac. |