![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pa ok, bilo I'v PC Gamer i'v zauvijek i uvijek smatra Macove biti kinda poput 'The drugima! " CUS i toga, ja nikada zaista ikada koristiti ih. Međutim, recenlty odlučio sam izaći na velikom od trošenja pijanka za christams i ja slucajno donijeti kući jednu od prekrasnih novih 24inch iMacs (2.8Ghz Intel, 2G RAM, 500GB HDD i dr.), kao malo predstaviti sebe ! Bilo kako bilo i'v imaju dobra zabava uz to i sve ali ja licemjerje pomoć potražite preko Pile na moj PC igara koje Čini se da je prikupljanje prašine, a ja pitam se ako je bilo ja mogao učiniti ništa o tome. Dakle, Bulk moje pitanje je ... Is there anyway, sve je moguće, da se nekako dobiti PC-ROM-a i PC-DVD igre za prikazivanje na Intel temeljen iMac? Sada znam da je ovo pitanje failry epske i ja smo radili malo istraživanje stvari poput EA-a Jabukovača program koji coverts pc igre poput ove za Intel Macove, ali JA pravedan licemjerje dobiti Internet za ljubav niti novac! Alternativly, ako je odgovor na moje pitanje previose je ravno NE, Možete skinuti ISO image datotekama (npr. igre) biti montirana na diskove će se prikazivati na Macove? I to učiniti svo vrijeme na moj računalo, JA pravedan pitate ako je moguće za Mac? Ok, misija upit Znam, ali - JA stvarno poštovati anyones pomoć, ili samo uvid genral knowlage o ovoj temi. Živjeli dečki DT |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Čak i ako su pokrenuti Sumnjam Mac će imati ovlast da igraju igre, ne mislim da su posvećen grafici karticama.
| |||
| |||
| Oooo Errr, shvati da nije! Haha - hvala za jedan dan prednje jedro gore! Sve ostale informacije, iskustva, ideje i sl. su welome:) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| awwww Kad sam vidio ovaj thread sam mislio da je to bila rasprava, kao što je bolje da sam bila spremna da se kandidovati mac nema kraja
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nema rasprave: Gamer: PC. Neto surfanja: Maca Još nešto: Bilo. Sve navedeno: PC.
|
| |||
| |||
| Macove su vrlo dobri za izdavaštvo, grafički dizajn itd. i glazbena produkcija. Oni su za uredske strojeve ne gaming igračke. |
|
| |||
| |||
| kom, ali može raditi sve od gore baš kao i po nižoj cijeni! |
|
| |||
| |||
| JA ne slagati se nalazi software za Macove koji nije dostupna za PC. |
|
| |||
| |||
| kao što ...... boot camp |
|
| |||
| |||
| Ok, evo jedno, glazbe proizvodnju software-a. Logic, arguably najbolji software za taj posao koristi se samo o svakom studio, koledža, škole ili što god i dostupna je samo za Mac. |